ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Pep Guardiola: «Θέλουμε να τιμήσουμε το ισπανικό ποδόσφαιρο στον τελικό» (video)

Pep Guardiola: «Θέλουμε να τιμήσουμε το ισπανικό ποδόσφαιρο στον τελικό» (video)


guardiolaΜπορεί ο Pep Guardiola να προβάλλει συχνά τον τοπικιστικό χαρακτήρα της Barcelona, ιδιαίτερα όταν αυτή βρίσκεται υπό πίεση, αλλά ενόψει του τελικού του Champions League ο προπονητής των Καταλανών υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα αποτελέσει «πρεσβευτή» ολόκληρου του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Με την σκέψη πλέον στην σύγκρουση του ερχόμενου Σαββάτου στο Wembley, κόντρα στη Manchester United, ο τεχνικός των Blaugrana τόνισε ότι στις ημέρες που μεσολαβούν «…θα επικεντρωθούμε στον τρόπο παιχνιδιού της Manchester αλλά και στο τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να κερδίσουμε. Αυτό είναι κάτι που προϋποθέτει πολλή πνευματική προσπάθεια».
Παράλληλα, όμως, υποστήριξε ότι κατά την άποψή του δεν πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, επαναλαμβάνοντας την πεποίθηση ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το πρωτάθλημα, επειδή επιβραβεύει την πιο σταθερή ομάδα: «Ο τελικός δεν είναι το σημαντικότερο παιχνίδι, γιατί για μένα η σημαντικότερη διοργάνωση είναι το πρωτάθλημα, στο οποίο μάλιστα νικήσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ωστόσο, αυτός ο τελικός θα είναι σίγουρα το πιο όμορφο, το πιο συναρπαστικό παιχνίδι για όλο τον κόσμο. Το Σάββατο θα μας δει όλος ο κόσμος και θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε με το παιχνίδι μας το ισπανικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου