Θετικές εξελίξεις στη μεταγραφική υπόθεση του Ντιντάκ Βιλά για τον Ολυμπιακό. Ο Εντουάρντο Μαθία απέσπασε τη συγκατάθεση της Μίλαν για τον δανεισμό του Ισπανού αριστερού μπακ και απομένει να πάρει την τελική απόφασή του κι ο ίδιος ο 21χρονος άσος για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο Θρύλο.
Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού είχε συνάντηση στο Μιλάνο με τον ισχυρό άνδρα της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι και τον μεγαλομάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, κατά την οποία συμφωνήθηκε ο δανεισμός του Ντιντάκ στον Ολυμπιακό για την επόμενη χρονιά.

Όπως αποκαλύπτει ο «Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο και για την αγορά στη συνέχεια του Ντιντάκ, για τον οποίο η Μίλαν πλήρωσε το περασμένο καλοκαίρι 4 εκ. ευρώ στην Εσπανιόλ και στην παρούσα φάση δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο πώλησής του.

Για τον Ντιντάκ υπάρχει θερμή εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή και θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική λύση για την αριστερή πλευρά της ομάδας.

Απομένει η τελική απόφαση του παίκτη, με τον Ολυμπιακό έτοιμο να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του αλλά και να τον πείσει ότι η παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ελληνική ομάδα θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα του. 
www.thrylos.gr