ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΚΙ ΟΜΩΣ ΧAΝΕΙ....(VIDEO)




Και όμως χάνει (video)
Την πρώτη του ήττα, με πλήρες ρόστερ, μετά από μια.. ζωή ολόκληρη υπέστη ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν στην παράταση με 10-9 από την Βουλιαγμένη, με την σειρά των τελικών να μεταφέρεται και πάλι στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, όπου και ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει και πάλι «κεφάλι» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η ήττα των νταμπλούχων Ελλάδας ήταν δίκαιη, καθώς ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κάκιστος στον παίκτη παραπάνω, ενώ στάθηκε και άτυχος, καθώς αρκετές φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του ΝΟΒ.

Η Βουλιαγμένη ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη στο παιχνίδι, με τον Καρούντζο να πετυχαίνει το 1-0. Ο Ολυμπιακός έδειχνε να αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, καθώς χρειάστηκε να φτάσουμε στο έκτο λεπτό, για να έρθει η ισοφάριση με τον Φουντούλη, με την πρώτη περίοδο, όμως, να ολοκληρώνεται με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 2-1, μετά από γκολ του Βλαχόπουλου.

Σε αντίθεση με την πρώτη περίοδο, στην δεύτερη, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που «κτύπησε» πρώτος, με τον Κολόμβο να ισοφαρίζει σε 2-2. Η απάντηση του ΝΟΒ, όμως, ήταν σχεδόν άμεση, με τον Γούνα να δίνει και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αυτή τη φορά με 3-2, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι άμυνες. Στην τρίτη περίοδο, όμως, μίλησαν οι επιθέσεις των δύο ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Μυλωνάκη σε 3-3, πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ, με 4-3, με εξαιρετικό τέρμα του Ντόσκα, για να φτάσουν, μάλιστα, στο +2 (5-3), με γκολ του Κομάντινα. Σε αυτό το σερί 3-0 του Θρύλου, όμως, η Βουλιαγμένη είχε απάντηση. Έτσι ο ΝΟΒ μείωσε σε 5-4 με τον Ελμισιάν και ισοφάρισε λίγο αργότερα, με νέο τέρμα του Γούνα (5-5). Και πάλι ο Ντόσκας, με το δεύτερο τέρμα του στο ματς, έκανε το 6-5 για τον Ολυμπιακό, όμως η Βουλιαγμένη κτύπησε εις διπλούν μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, ισοφαρίζοντας σε 6-6 με τον Καρούντζο, παίρνοντας και πάλι, μετά από ώρα, το προβάδισμα με 7-6, χάρη σε πέναλτι – γκολ του Γούνα. Έτσι, η τελευταία περίοδος θα έβρισκε την γηπεδούχο Βουλιαγμένη μπροστά στο σκορ με 7-6.

Πλέον, το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο θα έκρινε το αν ο Ολυμπιακός θα «σφράγιζε» ουσιαστικά, τον τίτλο, παίρνοντας την 2η από τις 3 νίκες που χρειάζεται, ή η Βουλιαγμένη θα έφερνε την σειρά στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι γηπεδούχοι έδειχναν περισσότερο διψασμένοι, και με τον Ελμισιάν πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων (8-6), κάνοντας τεράστιο βήμα νίκης, 5’10’’ πριν το φινάλε. Ο Ολυμπιακός μείωσε και πάλι στο γκολ (8-7) με τον Δελακά, για να έρθει, όμως, ο Κατσαούνης να δώσει και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην Βουλιαγμένη (9-7). Ο Ολυμπιακός, όμως, για ακόμα μία φορά απέδειξε γιατί είναι γεννημένος πρωταθλητής. Έτσι, με δύο τέρματα του Χρήστου Αφρουδάκη, το πρώτο στα 40’’ πριν το τέλος, και το δεύτερο με πέναλτι στα 2’’, έγραψε το 9-9, οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο οι άμυνες έσφιξαν εκ νέου, με την Βουλιαγμένη, τελικά, να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ, με τέρμα του Καρούντζου, στον παίκτη παραπάνω (10-9). Αυτό το γκολ ήταν και το μοναδικό της παράτασης, με την Βουλιαγμένη να φτάνει στην σπουδαία νίκη με 10-9, ισοφαρίζοντας την σειρά των τελικών σε 1-1.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 4-4, 2-3, 1-0 (παρ)

Ολυμπιακός (Πάτερος): Φουντούλης, Κολόμβος, Μυλωνάκης, Ντόσκας 2, Κομάντινα, Δελακάς, Αφρουδάκης 2

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Καρούντζος 3, Βλαχόπουλος, Γούνας 3, Ελμισιάν 2, Κατσαούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου