ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Θρύλε γερά, Πρωτάθλημα ξανά!

Θρύλε γερά, Πρωτάθλημα ξανά!

Ο Ολυμπιακό, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, θα αντιμετωπίσει στους τελικούς των "playoffs" τον Παναθηναϊκό. Το σύνθημα στον Πειραιά είναι ένα: Θρύλε γερά, Πρωτάθλημα ξανά! Ορκισμένοι οι ερυθρόλευκοι για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή ύστερα από 14 χρόνια. Δείτε το απολαυστικό βίντεο του RedPlanet.gr.
Η αυτοκρατορία του ελληνικού μπάσκετ της δεκαετίας του '90 αντεπιτίθεται! Ο Ολυμπιακός "σκούπισε" εύκολα τον Άρη στους τελικούς με 3-0 νίκες στη σειρά και προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς των "playoffs" στους οποίους θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τους ερυθρόλευκους να διαθέτουν το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας. Το σύνθημα που επικρατεί στον Πειραιά για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι ένα: Θρύλε γερά, Πρωτάθλημα ξανά!
Ορκισμένοι οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου της Α1, ώστε οι ερυθρόλευκοι να επιστρέψουν στην κορυφή της Ελλάδας ύστερα από 14 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που κατέκτησαν την Κούπα ήταν στους τελικούς του 1997 κόντρα στην ΑΕΚ.

Από τους Τόμιτς, Ρίβερς, Σιγάλα, Τάρλατς και Φασούλα, στους Τεόντοσιτς, Σπανούλη, Παπαλουκά, Μαυροκεφαλίδη και Μπουρούση, έχοντας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σήμερα, όπως και τότε, τον Ντούντα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο 



The Red Empire Strikes Back by redplanetgr

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου