ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Βλέπει Ρίβερς ο Θρύλος

Βλέπει Ρίβερς ο Θρύλος

16/07/2011
Σε έξυπνες επιλογές και όχι απαραίτητα δαπανηρές θα κινηθεί στο μετεγγραφικό παζάρι ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ενδυναμώσει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ένας παίκτης που κοιτάζουν οι Πειραιώτες είναι ο Κέι Σι Ρίβερς.

Στα... χνάρια της επιλογής του εκπληκτικού Ντέιβιντ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την γαλλική Αντίμπ, ο εν λόγω αναδείχτηκε τρίτος σκόρερ στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα με 17,2 πόντους και πρόκειται για έναν χαρισματικό σκόρερ, που μπορεί να παίξει τόσο στο "2" όσο και στο "3".

Ο 24χρονος Αμερικανός, έφυγε από τη Ροάν τα Χριστούγεννα και πήγε στη Βίρτους Μπολόνια, κάνοντας εντυπωσιακά πράγματα. Είναι πολύ καλός και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στα συν του είναι το γεγονός πως πρόκειται για ελεύθερο παίκτη που μπορεί να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του χωρίς η ομάδα του να αξιώνει χρήματα.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει πολύ προσεκτικά την περίπτωσή του και λογικά μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται, να μας απασχολήσει για τα καλά το όνομά του. Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αρχίσουν σιγά σιγά τις κινήσεις τους, ώστε το ρόστερ να δυναμώσει και ο Αμερικανός βρίσκεται στη λίστα.

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου