ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

"Ξεψαχνίζουν" την αμερικανική αγορά

"Ξεψαχνίζουν" την αμερικανική αγορά

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει δεύτερο ραντεβού με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην Γερμανία το Σάββατο (16/7), ώστε να συζητήσουν για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ήδη, "ξεψαχνίζουν" την αμερικανική αγορά, είτε με εκείνους που παίζουν στην Ευρώπη, είτε με νεαρούς από κολέγια.
Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον στενό του συνεργάτη, Βαγγέλη Αγγέλου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/7) στην περιοχή του Ρότενμπουργκ της Γερμανίας, μέρος στο οποίο προετοιμάζει την Εθνική ομάδα της Σερβίας ο 68χρονος τεχνικός.
Οι δύο άνδρες έκαναν μία πρώτη κουβέντα για την επόμενη μέρα των ερυθρολεύκων, ξεκαθαρίζοντας κάτι το οποίο ήταν ήδη γνωστό, πως η νέα ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα χτιστεί γύρω από τον Βασίλη Σπανούλη. Αφού έκαναν πρώτα μία πρώτη ανάλυση για τους παίκτες που αποτελούν ήδη παρελθόν από τον Πειραιά, στη συνέχεια αναφέρθηκαν στην ενίσχυση του ρόστερ. Μεταγραφές θα γίνουν, αλλά όλες οι κινήσεις θα είναι οικονομικές, με βάση τα νέα οικονομικά δεδομένα τα οποία επικρατούν στην πειραϊκή ΚΑΕ.

Αρχικά, οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βαγγέλης Αγγέλου, έριξαν μία ματιά στην μεταγραφική λίστα που υπάρχει με τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, με την πλειάδα εκείνων να είναι Αμερικανοί. Άλλωστε, αποτελεί κοινή απόφαση πως οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν κυρίως για οικονομικούς παίκτες από τις Η.Π.Α, είτε αυτοί αγωνίζονται στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, είτε με νεαρούς που τελείωσαν από τα κολέγια.

Ορισμένες από τις περιπτώσεις Αμερικανών παικτών που εξετάζονται έχουν γίνει γνωστές και είναι οι εξής: ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντ΄Ορ Φίσερ, ο γκαρντ-φόργουορντ της Σάσαρι, Τζέιμς Γουάιτ, ο πάουερ-φόργουορντ της Μπάμπεργκ, Κάιλ Χάινς, ο γκαρντ-φόργουορντ της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, Ιμπραήμ Τζάαμπερ, ο γκαρντ της Μπάμπεργκ, Μπράιν Ρόμπερτς, ενώ για τον πάουερ-φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Τέρενς Μόρις, ο Ολυμπιακός έκανε πίσω, καθώς όπως σας ενημερώσαμε κρίθηκε ακριβός. Σίγουρα, πάντως, στην ερυθρόλευκη λίστα που έχουν στα χέρια τους οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βαγγέλης Αγγέλου, υπάρχουν και άλλα πολλά ονόματα παικτών από τις Η.Π.Α. τα οποία ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ενδιαφέρον, όμως, υπάρχει και για παίκτες από άλλες χώρες, είτε για Έλληνες, είτε για Ευρωπαίους, είτε ακόμη και για Αφρικανούς. Συγκεκριμένα, από την εγχώρια αγορά ο Ολυμπιακός έχει σε περίοπτη θέση την περίπτωση του 31χρονου σέντερ, Λάζαρου Παπαδόπουλου, ενώ υπάρχει καλή άποψη και για τον νεαρό γκαρντ, Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι έχουν τα μάτια του στραμμένα και για τον 30χρονο Νιγηριανό σέντερ, Μπεν Ερζέ, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Χίμκι, αλλά όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στην Αρμάνι Μιλάνο. Όσο για τον Σενεγαλέζο Μπονιφάς Ν' Ντονγκ της Μπαρτσελόνα, χαρακτηρίζεται ακριβός και μεγάλος (34) στην ηλικία.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συνεχίζει τις προπονήσεις με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, ο Βαγγέλης Αγγέλου θα παραμείνει στην Γερμανία και το Σάββατο (16/7) θα υπάρξει νέο ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες, ώστε να συζητήσουν εκ νέου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου