ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

"Βροχή" τα γκολ στο Ζέεφελντ. Απολαύστε τα!

"Βροχή" τα γκολ στο Ζέεφελντ. Απολαύστε τα!

Δείτε απολαυστικά γκολ που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης. Μεταδίδει ο απελσταμένος του RedPlanet.gr στο Ζέεφελντ, Παναγιώτης Γκαραγκάνης.
Η πρωινή προπόνηση στο Ζέεφελντ πραγματοποιήθηκε με συννεφιασμένο καιρό. Μπορεί να μην έβρεξε, αλλά... έβρεξε γκολ στο γήπεδο! Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν για μία ώρα και 25 λεπτά.
Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χώρισε τους παίκτες σε τέσσερις ομάδες των πέντε παικτών και εναλλάξ έπαιξαν οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Οι δύο έπαιζαν δίτερμα και οι άλλες δύο έκαναν ασκήσεις με μπάλα στο άλλο μισό γήπεδο. Σημειώθηκαν ορισμένα εντυπωσιακά γκολ. Μία ντουζίνα και βάλε... Το RedPlanet.gr κατάφερε να σας παρουσιάσει αρκετά εξ αυτών.



Ο Δασκαλάκης ήταν ο τερματοφύλακας στη μία εστία και ο Κοστάνσο στην άλλη. Μπαλαντέρ (αγωνιζόταν με την ομάδα που είχε την μπάλα στην κατοχή της) έπαιξε ο Ιμπαγάσα.



Οι δύο αρχικές ομάδες:

Κόκκινοι: Χολέμπας, Φουστέρ, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος, Πάντελιτς.



Κίτρινοι: Ουρτάδο, Κατάι, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Μιραλάς.



Οι άλλες δύο ομάδες:

*Μπαλαντέρ σε αυτό το δίτερμα ήταν ο Κατάι.

Κόκκινοι: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Μανιάτης, Νικλητσιώτης.



Κίτρινοι: Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μαρκάνο και Σουμπίνιο.



Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Φουστέρ, από δύο οι Πάντελιτς-Ιμπαγάσα-Κατάι και από ένα οι Γκαλίτσιος, Μανιάτης, Χαβίτο, Χολέμπας, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Μαρκάνο.


 
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:00 (ώρα Αυστρίας), συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, διάφορες ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Φέισα, του οποίου η κατάσταση επανεξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε ότι υπάρχει μια κλινική εικόνα θλάσης ήπιας μορφής (πρώτου βαθμού) στον μακρό προσαγωγό αριστερά. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί και σε εξέταση προκειμένου να επιβεβαιωθεί η πρώτη εκτίμηση που υπάρχει και να καθοριστεί ο χρόνος αποκατάστασης και επανένταξής του στο πρόγραμμα της ομάδας.

Μεγάλη βελτίωση έχει παρουσιάσει η κατάσταση των ενοχλήσεων που ένιωθαν οι Φετφατζίδης και Γκρμπιτς, οι οποίοι ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν το πρόγραμμα που ακολουθούν και σταδιακά θα επανενταχθούν στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών τους.

Κανονικά προπονήθηκε ο Βαλεριάνος που είχε από την χθεσινή προπόνηση ένα κτύπημα στον αριστερό ώμο.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, οι οποίες θα γίνουν σε δύο γκρουπ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου