ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Καμία κίνηση για Σάντσες

Καμία κίνηση για Σάντσες

15/07/2011

Έχουν εξαντλήσει τα περιθώριά τους στον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Κυνηγούν την υπόθεση κάτι μήνες τώρα, έχουν καταθέσει ένα κάρο προτάσεις με τελευταία αυτή στα 2,7 εκ. ευρώ για παίκτη μάλιστα που σε έξι μήνες μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερος τη μετεγγραφή του, επομένως απλά περιμένουν.

Στο λιμάνι δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να δείξουν στον πρόεδρο της Βαλενσιέν ότι "καίγοντα" κιόλας για τον 25χρονο Κολομβιανό αμυντικό μέσο, ο οποίος από τη μεριά του έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Πρέπει όμως να βρουν άκρη και με την γαλλική ομάδα, δεν γίνεται διαφορετικά.

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει τον πρόεδρο της Βαλενσιέν, Φρανσίς Ντεκουριέρ, να κάνει μια κίνηση καλής θελήσεως και μόνο έτσι θα καθίσει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί του. Σε άλλη περίπτωση, η διοίκηση είτε θα στραφεί σε άλλη λύση είτε δεν θα αποκτήσει άλλο παίκτη για τον χώρο του κέντρου. Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους διοικούντες την ΠΑΕ.
 
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου