ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Φίλος του Πατέρα παίρνει τον ΠΑΟΚ


Φίλος του Πατέρα παίρνει τον ΠΑΟΚ

 16.07.2011
Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι λέει για Ζαγοράκη, Βρύζα αλλά και Σαχπατζίδη και πώς εμπλέκεται ο Νικόλας Πατέρας.
Φίλος του Πατέρα παίρνει τον ΠΑΟΚ
• Φίλοι από τη Θεσσαλονίκη συνήθως καλά πληροφορημένοι στα του ΠΑΟΚ, μου λένε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα ο Δικέφαλος θα αλλάξει διοικητικό-ιδιοκτησιακό καθεστώς.
• Ο Σαχπατζίδης με τον Φλωρίδη θα αναλάβουν, λέει, τα ηνία. Πρώτα θα βάλουν ένα εκατομμύριο ευρώ για τις άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ και στη συνέχεια θα «τρέξουν» το σύλλογο βάζοντας τα λεφτά που χρειάζονται.
• Ο Βρύζας θα είναι ο άνθρωπός τους στον ΠΑΟΚ κι ο Ζαγοράκης θα αποτελέσει γρήγορα παρελθόν. Έτσι μου λένε, έτσι σας «λέω».
• Κι επιπλέον μου λένε και κάτι άλλο: ότι οι καινούργιοι και δη ο Σαχπατζίδης είναι φίλος με τον Νικόλα Πατέρα.
• Και φυσικά δεν το γράφω γιατί είναι κανένα…κακό. Μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Όμως, είναι ένα , πώς να το «πω», ντεσού για κάποιους επίδοξους «αγοραστές» ενός μεγάλου συλλόγου, η γνωριμία τους με ένα ποδοσφαιράνθρωπο.
Μην ξεχνάμε ότι ο Πατέρας ήταν επί ενάμιση χρόνο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κι επί έξι μήνες πρόεδρος της Λίγκας. Μαζί του δε, ο Παναθηναϊκός πήρε το μοναδικό του πρωτάθλημα την τελευταία εφταετία.
Ακόμη και τώρα είναι εκ των σοβαρών μετόχων του Παναθηναϊκού και είναι σαφές μέσα κι από όσα…ακούσαμε τον τελευταίο καιρό ότι ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, παρότι εκτός διοίκησης της ΠΑΕ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου