ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

"Παίρνει μπρος" ο Μιραλάς!

"Παίρνει μπρος" ο Μιραλάς!

"Οικογενειακό διπλό" 11 εναντίον παικτών για πρώτη φορά, περιελάμβανε η απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (16/7), η οποία και πάλι έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή. Ωραίο γκολ πέτυχε ο Μιραλάς. Δείτε το! Μεταδίδει από το Ζέεφελντ ο απεσταλμένος του RedPlanet.gr, Παναγιώτης Γκαραγκάνης.
Μία ώρα και δέκα λεπτά διήρκεσε η απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν για μία ακόμα φορά κάτω από καταρρακτώδη βροχή, κάτι που πλέον έχουν συνηθίσει. Ο καιρός στο Ζέεφελντ είναι τόσο απρόβλεπτος...
Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Στην απογευματινή προπόνηση έλαβε χώρα για πρώτη φορά "οικογενειακό διπλό" με 11 παίκτες εναντίον άλλων 11 (τα προηγούμενα οικογενειακά διπλά ήταν με λιγότερους παίκτες σε κάθε ομάδα) στα 3/4 του γηπέδου.

Οι "κίτρινοι" νίκησαν με 2-0 τους "κόκκινους" με δύο ωραία γκολ των Ριέρα και Μιραλάς. Ο Ισπανός με ωραίο αριστερό σουτ "τρύπησε" τα δίχτυα του Δασκαλάκη (η μπάλα πέρασε μέσα από αυτά!), ενώ ο Βέλγος ολοκλήρωσε το τελικό σκορ με δεξί πλασέ, έπειτα από κλέψιμο και πάσα του μαέστρου Ιμπαγάσα.


 
Στον αγώνα 11Χ11, υπήρξαν δυνατά μαρκαρίσματα. Οι παίκτες κυνήγησαν κάθε φάση, είχαν ένταση στο παιχνίδι τους και αγωνίστηκαν με πάθος παρά την καταρρακτώδη βροχή.


 
Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με διάταξη 4-4-1-1.

Για τους κόκκινους, στο τέρμα κάθισε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος και στη συνέχεια ο Δασκαλάκης, ο οποίος δέχθηκε και τα δύο τέρματα. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Μανιάτης, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Χολέμπας. Οι Μοδέστο και Σουμπίνιο αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων, με τον Κατάι να αγωνίζεται δεξιά στη μεσαία γραμμή, τον Τζεμπούρ αριστερά και τον Φουστέρ σε ρόλο κρυφού κυνηγού πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πάντελιτς.


 
Για τους κίτρινους, ο Κοστάνσο ήταν ο τερματοφύλακας. Στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Γκαλίτσιος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο και Βαλεριάνος. Ουρτάδο και Ιμπαγάσα έπαιξαν ως κεντρικοί μέσοι, με τον Χαβίτο δεξιά στη μεσαία γραμμή, τον Ριέρα αριστερά και τον Νικλητσιώτη σε ρόλο κρυφού κυνηγού πίσω από τον Μιραλάς, που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Κόκκινοι: Νίκος Παπαδόπουλος (Δασκαλάκης), Χολέμπας, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Πάντελιτς, Κατάι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μανιάτης, Τζεμπούρ, Φουστέρ.

Κίτρινοι: Κοστάνσο, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης, Μιραλάς, Γκαλίτσιος, Χαβίτο, Ριέρα, Ουρτάδο, Βαλεριάνος, Ιμπαγάσα.

Μπαλαντέρ: Γκρμπιτς

Οι Γιάννης Φετφατζίδης, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ ακολούθησαν για μία ακόμα φορά ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πέταρ Γκρμπιτς προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και πήρε μέρος και στο "διπλό".

Δείτε μία μακρινή μπαλιά ακριβείας του Βαλεριάνου στον Χαβίτο και τα "μπράβο" του Βαλβέρδε στον "Βάλε".

 
Την προπόνηση παρακολούθησε για μία ακόμα φορά αρκετός κόσμος, αφού περίπου 50 Έλληνες (!) φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το "παρών" και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους, μέσα στη βροχή!

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απογευματινή προπόνηση:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα και το απόγευμα (18:00 τοπική ώρα). Ο ηλιόλουστος πρωινός καιρός έδωσε τη θέση του σε δυνατή συνεχή βροχή, υπό την οποία έγινε όλη η προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε ο Γκρμπιτς, ενώ ο Φετφατζίδης ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης. Ο Φέισα συνέχισε την αντιφλεγμονώδη θεραπεία που ακολουθεί.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου