ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Σκάει η... βόμβα μεγατόνων!

Σκάει η... βόμβα μεγατόνων!
 
16/07/2011

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι ο Παναθηναϊκός, απαντώντας έτσι στη μετεγγραφή του Γέστε στον Ολυμπιακό ή την διαφαινόμενη (και ομολογουμένως αξιόλογη) του Γκούντγιονσεν στην ΑΕΚ. Ο Τοτσέ (με τον τόνο στο "ε" παρακαλώ) είναι προ των πυλών της Παιανίας και αποτελεί αναμφίβολα πράσινη ρελάνς στους δυο μεγάλους αντιπάλους.

Ο φορ της Καρταχένα (θα μπορούσε να είναι και τίτλος μεξικάνικης σειράς του Star) θα αποτελέσει τον διάδοχο του Τζιμπρίλ Σισέ και αναμένεται ραγδαία αύξηση στις πωλήσεις των διαρκείας. Οι φίλοι του "τριφυλλιού" είναι συνεχώς πάνω από το κουμπί του refresh στον υπολογιστή τους ή μέσω Iphone στις διακοπές τους και περιμένουν την οριστική συμφωνία, ώστε να σπεύσουν στο "Ελ. Βενιζέλος".

Βλέπετε λοιπόν ότι δεν κάθονται οι πράσινοι διοικούντες, αλλά έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν σκληρά για την ενδυνάμωση του ρόστερ. Επόμενη κίνηση θα είναι μάλλον η επιστροφή του Ρανγκουέλ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μίτου και Μπικόφσκι βρίσκονται κοντά στο να γυρίσουν και να κλείσουν την καριέρα τους, φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού. Εν αναμονή των "καυτών" εξελίξεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου