ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μεγάλη κλάση ο Γέστε (VIDEO)

Μεγάλη κλάση ο Γέστε (VIDEO)

15/07/2011

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΕΕΦΕΛΝΤ: ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σέεφελντ, μίλησε για τον Φραν Γέστε και εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για τη μετεγγραφή αυτή, που άλλωστε αποτελούσε και επιθυμία του.

Ο Τσινγκούρι έκανε λόγο για παίκτη μεγάλης κλάσης, ο οποίος θα βοηθήσει και ως αντι-Ιμπαγάσα στο κέντρο, αλλά και στην αριστερή πλευρά, εκεί που δεσπόζει η μορφή του Ριέρα. Ο 47χρονος Ισπανός κόουτς είναι πολύ χαρούμενος για την απόκτηση του 32χρονου άσου, με τον οποίο συνεργάστηκε και κατά το παρελθόν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά όσα είπε:


-Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γέστε, πείτε μας δυο λόγια για τη μεταγραφή.
«Είναι ένας παίκτης που τον ξέρω από παλιά και τον ξέρω καλά,  ήμουν προπονητής του στην Μπιλμπάο. Είναι ένας παίκτης που έχει μεγάλη τεχνική και βλέπει πολύ καλά το παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει γιατί πέρυσι είχαμε δυσκολίες όταν έλειπε ο Ιμπαγάσα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίζει στη θέση του Ιμπαγάσα αλλά μπορεί να παίζει και αριστερά. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Επίσης είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει μεγάλη βοήθεια στα στημένα. Εκτελεί πολύ καλά τα στημένα».

-Υπάρχουν αρκετοί παίκτες εδώ. Όσοι είναι να φύγουν θα φύγουν όταν γυρίσει η ομάδα στην Αθήνα και πριν πάει στο Έρμελο;
«Δεν θα μείνουν όλοι όσοι είναι εδώ. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν μού αρέσει να κάνω προπόνηση με τόσους παίκτες. Θα μείνουν 22, 23 παίκτες (σ.σ. εννοεί δίχως τους τερματοφύλακες) αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει κάποιος παίκτης ακόμα. Είναι νωρίς ακόμα, μόλις 15 Ιουλίου, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα ακόμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά τους. Δουλεύουμε πολύ καλά ως τώρα στην προετοιμασία. Θα ήθελα να δω τη δουλειά που κάνουμε εδώ στο γήπεδο. Και δεν εννοώ το παιχνίδι της Τρίτης. Για μένα δεν έχει σημασία το φιλικό της Τρίτης. Στην Ολλανδία θέλω να δω πράγματα και στα παιχνίδια αν όντως δουλεύουμε όπως πρέπει».

-Όσον αφορά στη θέση του αμυντικού χαφ, ο Φείσα είχε μια ατυχία και θα χάσει κάποιες προπονήσεις. Εμπιστεύεστε τον Ουρτάδο και τους άλλους παίκτες που υπάρχουν ή να περιμένουμε και «κάτι» άλλο στη θέση αυτή;
«Δεν ξέρω. Δουλεύουμε με τον Σουμπίνιο. Υπάρχει και ο Μοδέστο που έπαιξε πολύ καλά στη θέση αυτή την περασμένη σεζόν. Ο Φέισα δεν έχει κάτι σοβαρό. Οπότε θα δούμε τί θα θα γίνει».

 




www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου