ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Και Τζάαμπερ στη λίστα

Και Τζάαμπερ στη λίστα

Ο Αμερικανός Ιμπραήμ Τζάαμπερ της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, που τον πρωτογνωρίσαμε πριν από τρία χρόνια με το Αιγάλεω, μπήκε στη λίστα του Ολυμπιακού και εξετάζεται σοβαρά.
Ο Ολυμπιακός "ψάχνει" για ενίσχυση στην περιφέρεια μετά την απομάκρυνση των Τεόντοσιτς, Χαλπερίν και Γκόρντον και ο Αμερικανός της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, Ιμπραήμ Τζάαμπερμ είναι στη λίστα των ανρώπων της ΚΑΕ.
Ο Τζάαμπερ γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϋ στις 3/2/84 και έχει ύψος 1,88 μέτρα. Είναι το κλασσικό "ασσόδυο", αφού μπορεί με την ίδια αποτελεσματικότητα να αγωνιστεί τόσο ως πλέι μέικερ, όσο και ως σούτινγκ γκαρντ. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνιας. Χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη του ικανότητα στο σκοράρισμα, τα εντυπωσιακά καρφώματα ενώ είναι πολύ καλός χεριστής της μπάλας και ακόμα καλύτερο "κλέφτης". Στα κολλεγιακά του χρόνια, είχε σπάσει το ρεκόρ της περιφέρειας της Άιβι στα κλεψίματα με 303.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τα κατορθώματά του με τη φανέλα του Αιγάλεω, το οποίο τον απέκτησε όταν δεν επιλέχθηκε από καμία ομάδα στο ντραφτ του 2007. Με την ομάδα της Δυτική όχθης είχε 22,4 πόντους και 2,8 κλεψίματα ανά ματς της Α1, ενώ μοίραζε με 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Στην συνέχεια, τον χειμώνα του 2008 πήρε μεταγραφή στην Ιταλία και την Λοτομάτικα Ρόμα, όπου έπαιξε για δύομιση σεζόν (2008-10) και είχε την ευκαιρία να πάρει παραστάσεις σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Στη δεύτερη χρονιά του με τη φανέλα των Ρωμαίων είχε 12,7 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 3,1 κλεψίματα σε 32 ματς πρωταθλήματος, βγαίνοντας δεύτερος καλύτερος "κλέφτης".

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο με την οποία στην περσινή Ευρωλίγκα είχε 10,8 πόντους σε μία μέτρια για τον παίκτη χρονιά.

Η περίπτωση του Ιμπραήμ Τζάαμπερ έχει ακόμα ένα θετικό που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή. Αυτό δεν είναι άλλο από το βουλγαρικό διαβατήριο που έχει στην κατοχή του ο Αμερικανός, κάτι που σημαίνει ότι θα πιάνει θέση κοινοτικού στο ρόστερ της ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δείτε βίντεο με τον Ιμπρήμ Τζάαμπερ:

Ibrahim Jaaber Highlights by Zamponakos


Ibrahim Jaaber Dunk by Zamponakos

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου