Όπως όλα δείχνουν «χαλάει» η μεταγραφή του Τέρενς Μόρις στον Ολυμπιακό, καθώς αυτά τα οποία ζητάει ο παίκτης είναι το λιγότερο παράλογα! Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα», ήταν θετικός στο να φορέσει την ερυθρόλευκη αλλά ζήτησε από τη διοίκηση του Θρύλου ...παράταση.

Τι εννοούμε λέγοντας παράταση; Μα, φυσικά αναφερόμαστε στον χρόνο τον οποίο ζήτησε ο Αμερικανός για να κάνει τον ...μήνα του μέλιτος με την γυναίκα του, την οποία παντρεύεται μέσα στον Αύγουστο. Ο Μόρις ήθελε να κάνει διακοπές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου (!) και στη συνέχεια να έρθει στο λιμάνι και να ενσωματωθεί στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Με λίγα λόγια, ήθελε να κάνει τις διακοπές του με τη γυναίκα του και να χάσει όλη την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό αλλά να ενσωματωθεί όταν, ουσιαστικά θα άρχιζαν οι υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλλον ο Μόρις ξέχασε οτι δεν είναι σε θέση να ζητάει τέτοια παράλογα πράγματα από τη στιγμή κιόλας που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του.