ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Copa America 2011: Χιλή – Περού 1-0 (video)

Copa America 2011: Χιλή – Περού 1-0 (video)


chile peru 1 0 videoΗ Χιλή επικράτησε με 1-0 του Περού και πήρε την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του Copa America 2011, με αυτογκόλ του Andre Carillo στο 90΄. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Beausejour και Carmona.
Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τη Χιλή να έχει μία ελαφρά υπεροχή και το Περού να αμύνεται προσπαθώντας να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση και τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι μετρημένες. Στο β΄ μέρος οι δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα είχαν τον πρώτο λόγο με τους Beausejour και Carmona να παίρνουν στο 61 την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς ήρθαν στα χέρια. Η ισοπαλία έδειχνε να αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο αντιπάλους, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Carillo έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 90΄ αυτ. Carillo
Συνθέσεις
Χιλή: Pinto, Silva (78΄ Medel), Ponce, Jara, Jimenez, Carmona, Estrada, Fierol, (56΄ Sanchez), Beausejour, Paredes (58΄ Valdivia)
Περού: Libman, Acasiete (46΄ Vilchez), 23΄ Revoredo, Corzo, Carmona, Ramos, Ballon, Guevara (69΄ Lobaton), Gonzalez (Carrillo). Ruidiaz, Chiroque
Γκολ και highlights από το Χιλή – Περού 1-0 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου