ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Βρήκε παρηγοριά στον… Γκερέρο (vieo)

Βρήκε παρηγοριά στον… Γκερέρο (video)

23/07/2011
Βρήκε παρηγοριά στον… Γκερέρο
Την τρίτη θέση στο Κόπα Αμέρικα κατέλαβε το Περού, το οποίο επικράτησε με σκορ 4-1 της Βενεζουέλας στο μικρό τελικό της... παρηγοριάς.

Το «κλειδί» για τη νίκη της ομάδας του Σέρχιο Μαρκαριάν ήταν το γκολ του Τσιρόκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στον Γκερέρο, ο οποίος σημείωσε τα τρία επόμενα τέρματα.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 2-1, με τον Αράνχο.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Μαλδονάδο σούταρε από πλάγια θέση –έξω από την περιοχή- με την μπάλα να πηγαίνει εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Περού. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, όμως, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πλησιάσει με αξιώσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει αρκετά. Εκεί που τα πράγματα έδειχναν ότι το πρώτο 45λεπτο δεν θα έχει κάποιο τέρμα, ο Τσιρόκε άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό, ύστερα από «έτοιμο γκολ» που του πρόσφερε ο Γκερέρο.

Ούτε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα, με τη Βενεζουέλα να είναι εκείνη που απειλεί πρώτη στο 52’ με τον Ορόσκο. Ωστόσο, στο 58’ ο Ρινκόν αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ τα χειρότερα για τους τυπικά φιλοξενούμενους ήρθαν έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Γκερέρο έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Βενεζουέλα τα έπαιξε «όλα για όλα», έγινε πιο επιθετική, μειώνοντας με τον Αράνχο στο 78’. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σίτσερο έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, στέλνοντας την μπάλα άουτ σχεδόν σε κενή εστία. Ο μικρός τελικός έλαβε… τέλος στο 90’, όταν ο Γκερέρο βγήκε απέναντι από τον Βέγκα και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-1, ενώ το ίδιο επανέλαβε δύο λεπτά αργότερα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.


Το φιλμ του αγώνα




Περού (Μαρκαριάν): Φερνάντες, Ρεβορέδο, Ροδρίγεζ, Κόρσο, Ράμος, Γιοτούν, Μπαλμπίν, Κρουσάδο (78’ Αντβίκουλα), Λομπατόν (80’ Γκεβάρα), Τσιρόκε, Γκερέρο.

Στον πάγκο: Λίμπμαν, Μπουτρόν, Ακασιέτε, Βίλτσες, Μπαλόν, Γκεβάρα, Ρουιντίας, Αντβίκουλα, Καρμόνα, Καρίγιο, Γκονσάλες.

Βενεζουέλα (Φαρίας): Βέγκα, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Ρέι, Τσιτσέρο, Ρινκόν, Ορόσκο, Σεΐχας (46' Λουσένα), Γκονσάλες (67’ Αράνχο), Μίκου (61’ Ροντόν), Μαλδονάδο.

Στον πάγκο: Εράντες, Μοράλες, Γρανάδος, Ντι Τζιόρτζι, Λουσένα, Μορένο, Αρισμέντι, Αράνχο, Μέσα, Περόσο, Γκονσάλες, Ροντόν.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου