ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ιταλιάνο παραμυθατζή!

Ιταλιάνο παραμυθατζή!

Κινούμενοι με τον πατροπαράδοτο ...μαφιόζικο τρόπο (Σικελοί γαρ...) οι Ιταλοί της Κατάνια με περίεργες μεθοδεύσεις και για άγνωστο λόγο, έστησαν την αποστολή του Ολυμπιακού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων την Κυριακή (7/8). Παραμύθια τα περί Αίτνας. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αναλύει.
Κανονικά ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ (6/8) στην Σικελία και να προετοιμάζεται για την φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (7/8) κόντρα στην Κατάνια.
Το παιχνίδι αυτό όμως ακυρώθηκε. Ο λόγος; Σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, οι εκρήξεις του ηφαιστείου της Αίτνας. Σύμφωνα πάντα με την λογική και την αλήθεια (με την οποία παραδοσιακά είναι τσακωμένοι οι Ιταλοί), ότι οι "Ελέφαντες" για κάποιο, άγνωστο προς το παρόν, αίτιο, δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί το φιλικό. Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά τα γεγονότα. Τα οποία είναι πολλά και αδιάψευστα. Και καταμαρτυρούν ότι τα περί Αίτνας, είναι προφανώς παραμύθια των γειτόνων. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αναλύει.


Το πρωί του Σαββάτου (6/8), η Κατάνια ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι θα στείλει αεροπλάνο από την Σικελία για να παραλάβει την ερυθρόλευκη αποστολή από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 19:25. Αυτό δεν έγινε ποτέ, αντιθέτως η πτήση πήγαινε από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι αυτό συνέβαινε εξαιτίας της ηφαιστειακής στάχτης που υπήρχε πάνω από την Σικελία, λόγω των εκρήξεων της Αίτνας. Πράγματι το ηφαίστειο "ξύπνησε" το βράδυ της Παρασκευής (5/8), το αεροδρόμιο έμεινε κλειστό για 2 ώρες (προληπτικά για λόγους ασφαλείας) και στη συνέχεια επαναλειτούργησε ομαλά!

Ποιο είναι το μυστήριο; Ότι όλες οι πτήσεις από και προς την Κατάνια διεξήχθησαν κανονικά εκτός από αυτής του Ολυμπιακού! Από την επαναλειτουργία του αεροδρομίου και μετά δεν ακυρώθηκε κανένα δρομολόγιο εκτός από αυτό των Πειραιωτών. Τυχαίο; Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι πως στο επίσημο σάιτ του ιταλικού συλλόγου, υπήρχε η είδηση πως η πτήση είχε ακυρωθεί από τις 20:15, πράγμα που έγινε αντιληπτό από τους υπεύθυνους της ερυθρόλευκης αποστολής, οι οποίοι επικοινώνησαν αμέσως με τους Ιταλούς που επέμεναν να κοροϊδεύουν, υποστηρίζοντας πως το αεροσκάφος θα έφτανε εντέλει στο "Ελ. Βενιζέλος" για να τους παραλάβει.

Οι πατροπαράδοτοι μαφιόζικοι (Σικελικοί...) τρόποι που χρησιμοποίησαν οι Ιταλοί για να "στήσουν" τον Ολυμπιακό και να ακυρώσουν το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, φαίνονται και από το γεγονός πως τόσο ο ο ρεπόρτερ του συνδρομητικού, όσο και ο δημοσιογράφος που θα περιέγραφε την αναμέτρηση, είχαν φτάσει κανονικά στην Κατάνια από το πρωί του Σαββάτου, μέσω Ρώμης.

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι πως οι Ιταλοί μέσω του Τύπου υποστήριζαν από το πρωί της Κυριακής (7/8) πως ο Ολυμπιακός ευθύνεται (!) για την ματαίωση του φιλικού, αφού το τσάρτερ πήγε κανονικά στο "Ελ. Βενιζέλος" να παραλάβει την αποστολή και δεν βρήκε κανέναν! Νωρίς το μεσημέρι μάλιστα η διοίκηση της Κατάνια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τους Πειραιώτες για την μη διεξαγωγή του φιλικού στο "Άντζελο Μασιμίνο", επισημαίνοντας πως επιφυλάσσεται νομικά για την προστασία των δικαιωμάτων της!

Η αλήθεια είναι μια και αυτή έχει να κάνει με το γεγονός πως πολύ απλά, οι "Ελέφαντες" δεν ήθελαν να γίνει το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και χρησιμοποίησαν την Αίτνα για να το πετύχουν. Όλα τα άλλα είναι (ιταλικά) φούμαρα!
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου