ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

"Ανοικτό" του επιθετικού

"Ανοικτό" του επιθετικού

Ο Ράφικ Τζεμπούρ βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Λιλ να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του. Ενδεχόμενη παραχώρηση του Γαλλοαλγερινού επιθετικού θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του για την επίθεση της ομάδας.
Χωρίς αμφιβολία, ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο την προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας ενός κεντρικού χαφ, με ανασταλτικές κυρίως ικανότητες και καθημερινά προτείνονται παίκτες στην πειραϊκή ΠΑΕ για την θέση αυτή.
Υπάρχει πάντα όμως το ενδεχόμενο να κινηθούν οι ερυθρόλευκοι και για την απόκτηση ενός επιθετικού, εξέλιξη η οποία δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί. Κι αυτό διότι ο Ράφικ Τζεμπούρ, μετά το εξαιρετικό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που έκανε με τον Ολυμπιακό, "μπήκε στο μάτι" αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ, να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού. Οι "Λιλουά" βρίσκονται στην αναζήτηση του παίκτη που θα πλαισιώσει τον πρώτο σκόρερ του περσινού Σαμπιονά, Μούσα Σο, και ο Τζεμπούρ είναι ένας εκ των υποψηφίων.


Στην περίπτωση λοιπόν που φτάσει πρόταση στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για τον "Τρομοκράτη" και αυτή κριθεί συμφέρουσα, τότε η παραχώρηση του θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην πραγματοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή για την επίθεση της ομάδας, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει μια ενδεχόμενη πώληση του Τζεμπούρ.

Το ενδιαφέρον των ομάδων του εξωτερικού για τον Γαλλοαλγερινό στράικερ παραμένει ακόμη σε φιλολογικό επίπεδο και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για την αγορά του. Στον Ολυμπιακό δεν καίγονται να πουλήσουν τον παίκτη, κάτι που θα συμβεί μόνο με μια εξαιρετική προς τον σύλλογο προσφορά. Οι ερυθρόλευκοι πάντως είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο και στα συρτάρια των γραφείων της ΠΑΕ υπάρχουν ήδη κάποια ονόματα επιθετικών.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου