ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ρέντναπ: «Δεν με σταματάει τίποτα»

4/11/2011
Ρέντναπ: «Δεν με σταματάει τίποτα»
Σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση έδειξε ο Χάρι Ρέντναπ μετά την επέμβαση που είχε στην καρδιά λόγω βουλωμένη αρτηρίας. Ο τεχνικός της Τότεναμ δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του το Σαββατοκύριακο, αλλά το πολύ σε δύο εβδομάδες θα έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο Άγγλος τεχνικός θυμήθηκε τη στιγμή που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά: «Έχω σπίτι μου ένα διάδρομο γυμναστηρίου και τρέχω ή κάνω τζόκινγκ μισή ώρα αρκετές φορές την εβδομάδα για να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση. Αυτή τη φορά όμως άρχισα να τρέχω για δυο λεπτά και ένιωσα πόνους στο στήθος. Δεν μπορούσα να ανασάνω καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα ιδιαίτερα, αλλά κατάλαβα ότι ήταν σήμα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Επισκέφτηκα το γιατρό της ομάδας που παρέπεμψε σε ειδικό τη Δευτέρα. Τώρα είμαι πάλι καλά».

Οι γιατροί του συνέστησαν λίγες ημέρες ξεκούρασης (1-2 εβδομάδες) με τον ίδιο να τονίζει χαριτολογώντας: «Δεν με σταματάει τίποτα. Θα αρχίσω πάλι το τρέξιμο και ίσως λάβω μέρος σε μαραθώνιο σύντομα».
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου