ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αναγνώριση...

Αναγνώριση...

2/11/2011
Ο κολυμβητής του Θρύλου Σπύρος Γιαννιώτης αναφέρθηκε στην ανάδειξή του σε δεύτερο καλύτερο Ευρωπαίο αθλητή για το 2011 και έκανε λόγο για αναγνώριση.

Ο Έλληνας αθλητής τόνισε πως η εφετινή χρονιά είναι σημαντική για τον ίδιο και υπογράμμισε πως θέλει να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακού Αγώνες του Λονδίνου, προκειμένου να κυνηγήσει ένα μετάλλιο. Αρχικά, ο Γιαννιώτης τόνισε: «Αυτή η διάκριση είναι σημαντική για μένα. Σημαίνει ότι υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό μου και μια αναγνώριση από τον κόσμο. Αυτό με τιμά, γιατί στο τέλος αυτά είναι που μένουν. Άλλωστε, ό,τι κάνουμε είναι από αγάπη για το άθλημα και δεν το κάνουμε για τα λεφτά, που δεν υπάρχουν κιόλας. Η φετινή χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Στο Λονδίνο θα κυνηγήσω το όνειρό μου, ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Κάθε μέρα όμως ζω με το άγχος πού θα προπονηθώ. Μακάρι βέβαια αυτά να ήταν τα μόνα μας προβλήματα, όταν εδώ η χώρα κινδυνεύει. Τι να ζητήσεις και τι να πεις... Μέρος του προβλήματος όμως είμαστε και εμείς οι αθλητές και ζητάμε τα ελάχιστα για να προετοιμαστούμε σωστά. Την περίοδο των Χριστουγέννων προγραμματίζουμε προετοιμασία σε υψόμετρο στην Ισπανία και περιμένουμε την απάντηση των Ισπανών για διαθεσιμότητα. Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα και να πάμε, γιατί θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου