ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Με μίνι προετοιμασία ενόψει Άρη

Με μίνι προετοιμασία ενόψει Άρη

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη... μίνι του προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Άρη το Σάββατο (5/11). Μικρές ενοχλήσεις ο Αμπντούν στη μέση, αλλά προλαβαίνει το ματς.
Η ομάδα του Ολυμπιακού το πρωί (10:30) της Πέμπτης (3/11) ξεκίνησε την... μίνι προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (5/11) με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Ντόρτμουντ να κάνουν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Και λέμε μίνι την προετοιμασία, διότι οι ερυθρόλευκοι, ουσιαστικά, θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη έχοντας στο ενεργητικό τους μιάμιση προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Superleague. Βλέπετε, το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν ευνόησε τους ερυθρόλευκους, καθώς την Τρίτη (1/11) είχαν παιχνίδι στο Ντόρτμουντ, την Τετάρτη ρεπό, οπότε επέστρεψαν την Πέμπτη στο Ρέντη, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Πέρα από τον γνωστό τραυματισμό του Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης του, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με μόνη εξαίρεση τις μικρές ενοχλήσεις που νιώθει στη μέση ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός ακραίος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, αλλά έκανε θεραπεία στο συγκεκριμένο σημείο. Πάντως, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το ματς, εφόσον ο ίδιος το αποφασίσει.

Η... μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το μεσημέρι (15:00) στο Ρέντη και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας με τον Άρη θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:30, NOVA) του Σαββάτου (5/11) στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (5/11, 19:30) με τον Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Αμπντούν δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες όμως δεν δημιουργούν ανησυχία. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 στο Ρέντη και αμέσως μετά τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου