ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πελεκάνος: "Χαίρομαι που επιστρέφω"

Πελεκάνος: "Χαίρομαι που επιστρέφω"

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι επιστρέφει στην δράση, δεν έκρυψε ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στο Ρέθυμνο (5/11, 16:00). Τι είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου.
Για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο, ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι, θα βρίσκεται στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
"Χαίρομαι που επιστρέφω μετά τον τραυματισμό μου. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι, να μην αγωνίζεσαι και να μην μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου", είπε αρχικά ο Πελεκάνος και συμπλήρωσε:

"Πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει σκληρά, είναι δουλεμένη και γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Δεν πρέπει να  αφήσουμε τον ΑΓΟΡ να  ενθουσιαστεί, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα πρέπει από την αρχή ως το τέλος να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα".

Αγγέλου: "Σοβαρότητα και συγκέντρωση"

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε: "Είναι το δεύτερο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε. Στην γενική φιλοσοφία δεν αλλάζει κάτι, όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση, επιπρόσθετα, όμως, είναι σημαντικό ματς γιατί θα προετοιμαστούμε και για τον αγώνα με την Καντού.

Ο ΑΓΟΡ εκτός από ενθουσιασμό και τη ζεστή έδρα, έχει μια run and gun φιλοσοφία στο παιχνίδι του και αυτό απαιτεί μεγαλύτερο έλεγχο του ρυθμού από μέρους μας".

Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς απέκλεισε από την αποστολή για την επερχόμενη συνάντηση τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου