ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην εκτός έδρας νίκη επί του Άρη (2-3) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (5/11) για την 9η αγωνιστική της Super League. Πολύ καλός ο Μόνχε στο ντεμπούτο του, 6ο γκολ για τον Τζεμπούρ στο πρωτάθλημα - "χαμηλή πτήση" για τον Μέγκιερι.
Με το "διπλό" έφυγε ο Ολυμπιακός από το "Κλεάνθης Βικελίδης", επικρατώντας του Άρη με σκορ 3-2 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Πολύ καλός ο Μόνχε στο ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ ο Τζεμπούρ διατήρησε την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Μέγκιερι: Θετικότατος στα πρώτα 70' λεπτά, προβλημάτισε στο τελευταίο 20λεπτο με τις αντιδράσεις του. Φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ του Άρη, με την άστοχη έξοδο του, ενώ και στο γκολ του Τόχα η επιλογή του να αφήσει τα δοκάρια του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Τοροσίδης: Καλό πρώτο ημίχρονο για τον αρχηγό του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση. Στην επανάληψη έδειξε να μένει από δυνάμεις, εξαιτίας της μακράς αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους και η απόδοση του έπεφτε όσο περνούσε η ώρα. Στο δεύτερο τέρμα του Άρη δεν είχε καλύψει σωστά τον Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε τραβηχτεί στο πλάι για να ελέγξει την επέλαση του Μίσελ.

Αβραάμ: Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, με λαθάκια στις μεταβιβάσεις του προς την επίθεση. Ανέβηκε στα τελευταία λεπτά, όταν και ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση, κλείνοντας μαζί με τον Μέλμπεργκ τους διαδρόμους προς την εστία του Μέγκιερι.

Μέλμπεργκ: Καλό ματς για τον Σουηδό, κάλυψε όσες τρύπες μπορούσε και δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Τι άλλο να κάνει...

Χολέμπας: Από δικές του εκτελέσεις σε στημένες φάσεις προήλθαν 2 από τα 3 γκολ του Ολυμπιακού (Τζεμπούρ 7' - Μακούν 83'). Επιθετικά έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω, αμυντικά ήταν σταθερός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στην επανάληψη. Περισσότερες οι θετικές ενέργειες του στο ματς.

Ορμπάιθ: Δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του ο 33χρονος μέσος, αλλά και πάλι είχε ικανοποιητική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο προσφέροντας σιγουριά και ηρεμία στους συμπαίκτες του. Με σωστές τοποθετήσεις και συντριπτική ευστοχία στην πλειονότητα των μεταβιβάσεων του, πρόσθεσε κι εκείνος το λιθαράκι του για για την τελική επικράτηση των ερυθρολεύκων στην αναμέτρηση.

Μοδέστο: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Κορσικανό. Έπαιξε στο πλάι του Ορμπάιθ και μαζί με τον Βάσκο και τον Ιμπαγάσα επέβαλαν τον ρυθμό τους στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σκόραρε με κεφαλιά το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού στον αγώνα στο 28', γκολ πανομοιότυπο με αυτό που πέτυχε κόντρα στην Ντόρτμουντ. Καλός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Μιραλάς: Μπήκε με μπόλικη διάθεση στο ματς, άλλαζε συνεχώς θέσεις και προκαλούσε πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο του έλειψε η ουσία, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο, αφού δεν ολοκλήρωσε σωστά τις περισσότερες ενέργειες του. Ανάλογη ήταν η απόδοση του και στην επανάληψη. Αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις από τον Φέισα.

Μόνχε: Θετικό το ντεμπούτο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με την ερυθρόλευκη φανέλα. Έδειξε να κατανοεί την τακτική της ομάδας, ήταν κινητικός και κέρδισε πολλά φάουλ με ατομικές προσπάθειες. Παράλληλα φρόντισε να προσφέρει αμυντικά στηρίγματα στον Χολέμπας, λειτουργώντας σωστά στην υπηρεσία του συνόλου. Στο 68' στάθηκε άτυχος, καθώς η καταπληκτική λόμπα που επιχείρησε στο τετ - α - τετ με τον Γιακούποβιτς "σταμάτησε" στο οριζόντιο δοκάρι του Ελβετού πορτιέρο. Αν διατηρήσει την αγωνιστική του εικόνα και στο μέλλον, θα αποτελέσει άλλη μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του Βαλβέρδε.

Ιμπαγάσα: Έχει ανάγκη από ανάσες ο "Κάνιο" τον τελευταίο καιρό και αυτό είναι απολύτως εμφανές. Ήταν ανεβασμένος σε σύγκριση με την παρουσία του στο ματς με την Ντόρτμουντ, ενώ από δική του εκτέλεση φάουλ έδωσε την ευκαιρία στον Μοδέστο να διπλασιάσει τα τέρματα του Ολυμπιακού. Αντικαταστάθηκε ορθώς στο 62' από τον Μακούν, όντας "κιτρινισμένος" από το πρώτο ημίχρονο και ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"...

Τζεμπούρ: Άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού, με το τέρμα που πέτυχε μόλις στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού, έκτο φετινό σε επίπεδο Super League. Είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Το σημαντικότερο από την αγωνιστική του παρουσία, ήταν πως εξακολούθησε να διατηρεί την επαφή του με τα δίχτυα.

Μακούν: Πέρασε στο ματς αντί του Ιμπαγάσα στο 62' και έξι λεπτά αργότερα με εξαιρετική μεταβίβαση 20 περίπου μέτρων, έβγαλε μόνο του τον Μόνχε, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. "Κλείδωσε" τη νίκη για τους ερυθρόλευκους, σκοράροντας με το κεφάλι στο 83' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χολέβα. Σημαντική η συνεισφορά του στο παιχνίδι.

Μαρκάνο: Πήρε τη θέση του Μόνχε στο 79' και αγωνίστηκε σε θέση αριστερού μπακ, με την ταυτόχρονη μετάθεση του Χολέβα σε ρόλο πλάγιου χαφ. Πρόσθεσε ύψος και δύναμη στον αέρα, την στιγμή που ο Άρης είχε ανεβάσει πολύ κόσμο στην περιοχή του Ολυμπιακού και έκανε συνέχεια "γεμίσματα".

Φέισα: Αντικατέστησε τον Μιραλάς στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου