ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το «Ολντ Τράφορντ» φορά τα καλα του

Το «Ολντ Τράφορντ» φορά τα καλα του

Tην Κυριακή συμπληρώνονται τα 25 χρόνια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι ετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή άρχισαν. Πανό 72 μέτρων κοσμεί από σήμερα το ένα πέταλο στο «Ολντ Τράφορντ», την ώρα που ο σύλλογος έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα αφιερωμένη στον Σκωτσέζο τεχνικό.

Το πανό, το οποίο έχει αναρτηθεί στην Stretford End και εκτείνεται από τη μία άκρη του στην άλλη, είναι μόνο μια από τις κινήσεις που έχουν ετοιμάσει οι οπαδοί της ομάδας για να τιμήσουν τον 70χρονο προπονητή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι φίλαθλοι των «κόκκινων διαβόλων», το κόστος του πανό ξεπερνά τις 3.600 λίρες και θα παραμείνει στην κερκίδα μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, για το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Σάντερλαντ.

«Το απίθανο όνειρο… έγινε πιθανό», είναι γραμμένο στο πανό, με το όνομα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να παρεμβάλλεται, ενώ είναι ζωγραφισμένα και τα 37 τρόπαια που έχει πανηγυρίσει ο Σκωτσέζος τεχνικός στο διάστημα παραμονής του στον πάγκο της ομάδας.

Αυτή είναι μόνο μια από τις κινήσεις που θα γίνουν προς τιμή του Φέργκιουσον, με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει δημιουργήσει, ήδη, ιστοσελίδα προς τιμή του. Οι εορταστικές εκδηλώσεις άρχισαν από το βράδυ της Πέμπτης, στο δείπνο, όπου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έδωσε το «παρών» φορώντας την παραδοσιακή σκωτσέζικη ενδυμασία.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου