ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Αρχίζει τις μηνύσεις ο Τέβες

Αρχίζει τις μηνύσεις ο Τέβες

4/11/11

Στην αντεπίθεση περνά ο Κάρλος Τέβες μετά την ποινή που του επιβλήθηκε για το παράπτωμά του. Πρώτος «αντίπαλος» ο σχολιαστής του Sky Sports, Γκρέιαμ Σούνες, που την ώρα του αγώνα Μπάγερν-Μαν.Σίτι τη στιγμή του επεισοδίου Τέβες-Μαντσίνι μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Αργεντινό φορ.

Ο επιθετικός των «πολιτών» περίμενε να του επιβληθεί η ποινή από τη διοίκηση που έφτασε τις 400.000 λίρες, μιας και κρίθηκε ένοχος για άρνηση να σηκωθεί για ζέσταμα και όχι για άρνηση να περάσει στον αγώνα, όπως επιθυμούσε ο προπονητής του.

Μετά την εν μέρει δικαίωσή του ο Τέβες ξεκινά πόλεμο κατά όσων… ξεκίνησαν πρώτοι. Στο στόχαστρο πρώτος στη λίστα ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, Σούνες που είχε τονίσει τη στιγμή της άρνησης του Τέβες στη διάρκεια του ματς:

«Πόσο εγωιστής μπορεί να είσαι; Ο Τέβες είναι ένα σάπιο μήλο. Μπορεί να σβήσει όλα τα καλά που έχει κάνει μέχρι σήμερα στην ομάδα. Ο παίκτης αποτελεί ντροπή για το ποδόσφαιρο. Είναι η επιτομή της άποψης του κοινού θεατή για όσα άσχημα συμβαίνουν στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Είναι άκρως απαράδεκτο. Είναι επαγγελματίας παίκτης και πληρώνεται για να παίζει».

Ο Τέβες ξεκινά δικαστική μάχη εναντίον του ενώ δεν έχει πάρει ακόμη επίσημα θέση ο σταθμός (Sky Sports).

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου