ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η ώρα του Μόνχε

Η ώρα του Μόνχε

Το ντεμπούτο του ως βασικός με την φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει ο Βισέντε Μόνχε στο ματς του "Κλ. Βικελίδης" με τον Άρη. Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Αργεντινός.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι τραυματίας και θα μείνει στην Αθήνα, ενώ ο Φρανθίσκο Γέστε κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και επί τούτου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την επικείμενη συνάντηση.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει για πρώτη φορά σε παιχνίδι του πρωταθλήματος, τον Βισέντε Μόνχε.

Ο Αργεντινός, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, μέχρις στιγμής έχει αγωνιστεί για μικρό διάστημα και ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το Σάββατο, όμως, πιθανότατα θα έχει την ευκαιρία να είναι βασικός κόντρα σε μία επικίνδυνη ομάδα, η οποία ζει και αναπνέει για να κόψει βαθμούς από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μόνχε, ο οποίος κόντρα στο συγκρότημα του Τάκη Λεμονή είχε παίξει στην δεξιά πτέρυγα, περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα της Θεσσαλονίκης , έτσι ώστε, να αποδείξει στον προπονητή του, ότι αξίζει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο μέλλον.

Μάλιστα, αυτή την φορά αναμένεται να παίξει στην κανονική του θέση, δηλαδή στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, που την περασμένη Τρίτη στην Γερμανία κάλυψε ο Χοσέ Χολέμπας.

Ο Αργεντινός, ο οποίος διακρίνεται για την δύναμη και την ταχύτητα του, καλείται κόντρα στον Άρη να δικαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που του εμπιστεύτηκαν μία θέση στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας της χώρας. 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου