ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

"Παρών" δηλώνει ο Γέστε

"Παρών" δηλώνει ο Γέστε

Ο Φρανθίσκο Γέστε μίλησε για τον τραυματισμό του, την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και το επερχόμενο ματς με τον Άρη, θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έλειψε τον τελευταίο μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων εξαιτίας μιας αρθροσκόπησης στην οποία υπεβλήθη στο Μπιλμπάο.
Ο Φρανθίσκο Γέστε μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στον διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αλλά και το επερχόμενο ματς του Σαββάτου (5/11, 19:00 - NovaSports) με τον Άρη, υποστηρίζοντας πως η νίκη είναι απαραίτητη. Παράλληλα ο 32χρονος Βάσκος έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα με τους συμπαίκτες του και αισθάνεται έτοιμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γέστε στην Nova:

Πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Άρη για τον Ολυμπιακό;

"Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός ο αγώνας με τον Άρη, γιατί στο τελευταίο παιχνίδι δεν καταφέραμε να νικήσουμε, αν και είχαμε προηγηθεί και ήμασταν σ' έναν καλό δρόμο για να πάρουμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε γιατί στο τέλος μας ισοφάρισαν. Έτσι το επόμενο ματς έχει διπλή σημασία για εμάς. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι".

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, πόσο διαφοροποιεί τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα με τον Άρη;

"Ερχόμαστε από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Σίγουρα έχουμε λίγο κουραστεί. Οπότε το πιο σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε πολύ καλά γι' αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Αλλά ο προπονητής θα πρέπει να διαλέξει τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται σε μία καλύτερη φυσική κατάσταση για να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα.

Όπως είπα και πριν, είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αυτό γιατί στο προηγούμενο δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να έχουμε το μυαλό μας σ' αυτό το παιχνίδι".

Έχεις ξεπεράσει τον τραυματισμό σου; Αισθάνεσαι έτοιμος ν' αγωνιστείς στη Θεσσαλονίκη;

"Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αυτήν την εβδομάδα προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Είμαι έτοιμος. Απλά, ο προπονητής πρέπει να διαλέξει ποιοι παίκτες είναι στην καλύτερη κατάσταση γι' αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα, κάποιοι παίκτες είναι πολύ κουρασμένο επειδή προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια. Στο τέλος θ' αποφασίσει ο προπονητής ποιοι παίκτες πρέπει ν' αγωνιστούν".

Σου έλειψε η δράση εξαιτίας του τραυματισμού;

"Βέβαια, το χειρότερο που μπορεί να υποστεί ένας παίκτης είναι να τραυματιστεί. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι τραυματίας. Στην αρχή είχα κάτι ενοχλήσεις. Όταν επέστρεψα στις προπονήσεις πάλι είχα τις ενοχλήσεις και χρειάστηκε να κάνω επέμβαση. Αλλά τώρα μετά από σκληρή δουλειά είμαι εντάξει και είμαι έτοιμος και μπορώ ν' αγωνιστώ με την ομάδα".

Θα ωφελήσει τον Άρη η αλλαγή προπονητή;

"Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, οι παίκτες μίας ομάδας το βλέπουν σαν ένα κίνητρο. Όλοι θέλουν ν' αποδείξουν πως μπορεί να τους υπολογίζει ο προπονητής. Αλλά εμείς δεν πρέπει να κοιτάμε ποιοι θα παίξουν στον Άρη. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Η νίκη στον αγώνα εξαρτάται απ' τη θέλησή μας και το μυαλό μας. Αν εμείς είμαστε έτοιμοι, θα πάμε να νικήσουμε. Πρέπει να κοιτάμε μόνο την ομάδα μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου