ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

«Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

«Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

4/11/2011
Το εγκώμιο του τεχνικού επιτελείου του Θρύλου έπλεξε ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός. Ο Θρύλος παίζει το Σάββατο (05/11-17:00-ΝΕΤ) στην έδρα των νεοφώτιστων και έχει τον πρώτο και μόνο λόγο, όπως παραδέχθηκε ο κ. Κουφός.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει και μεγάλο λαϊκό έρεισμα στην πόλη του Ρεθύμνου. Αρχικά θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στο προπονητικό πρόγραμμα που έχει εφαρμόσει ο κ. Ίβκοβιτς και οι συνεργάτες του. Στον Ολυμπιακό έχουν ενεργό ρόλο ο Μάντζαρης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Κατσίβελης, παιδιά που ανήκουν στη εθνική ομάδα και παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε δύσκολα και ανταγωνιστικά παιχνίδια.

«Και πάλι μπράβο και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που στηρίζει αυτά τα παιδιά και μάλιστα σε σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Κρητικών μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε: «Σχετικά με τη δικιά μας ομάδα, μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ η περίπτωση του Τόμας Νάγκις και μια ίωση του Περικλή Δορκοφίκη. Εμείς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και ο κόσμος που θα κατακλύσει το Μελίνα Μερκούρη να απολαύσει ένα πραγματικά καλό ματς».
 
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου