ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μιραλάς: "Πάμε για νίκη"

Μιραλάς: "Πάμε για νίκη"

Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και στρέφει το ενδιαφέρον του στο επικείμενο παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο Κέβιν Μιραλάς είναι απογοητευμένος από την ήττα (0-1) στην Γερμανία και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ, ωστόσο στρέφει το ενδιαφέρον του στο σαββατιάτικο (5/11) ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Πιο αναλυτικά, ο Βέλγος επιθετικός είπε:

"Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλούς αγώνες και είναι δύσκολο κάθε φορά να έχεις καλή απόδοση, αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι εμείς θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. σε κάθε ματς παίζουμε για να κερδίσουμε. Το Σάββατο πάμε στον Άρη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά θα ξεκουραστούμε για να είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι".

Στην συνέχεια, για την ήττα στην Βεστφαλία:

"Δεν παίξαμε πολύ καλή μπάλα και για αυτό δεν δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι, γιατί ξέραμε ότι εάν κερδίζαμε θα ήταν πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να προκριθούμε. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για τα συγκομιδή περισσότερων πόντων, για να καταφέρουμε να βγούμε τουλάχιστον τρίτοι. Ελπίζω όμως να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό come back, γιατί έχουμε δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου