ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η αποστολή για το «2»


Η αποστολή για το «2»

 4//11/2011 

Χωρίς απρόοπτα και με την αναμενόμενη εξέλιξη του αποκλεισμού του Τζαμέλ Αμπντούν από την αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Θρύλου για το αυριανό (05/11) δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Αλγερινός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, λόγω των ενοχλήσεών του στη μέση και όπως αναμενόταν αποκλείστηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε που γι' ακόμη μια φορά επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, χαρακτηρίζοντας τους «κίτρινους» μια επικίνδυνη ομάδα που θ' αναζητήσει στο ματς με τον πρωταθλητή μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Η αποστολή αναχωρεί στις 18:30 για τη Θεσσαλονίκη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 5/11, 19:30) αγώνα με τον Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, με την προπόνηση που έγινε στις 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Αμπντούν δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή έχει παρουσιάσει βελτίωση, όμως δεν θα είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Αμπντούν, Φουστέρ, Γέστε, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου