ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

"Δεν ψάχνουμε τερματοφύλακα"

"Δεν ψάχνουμε τερματοφύλακα"

Στην πλατεία Αλεξάνδρας διαψεύδουν τα δημοσιεύματα περί αναζήτησης νέου τερματοφύλακα, αφού είναι αποφασισμένοι να δώσουν την ευκαιρία και να στηρίξουν τον Μπαλάς Μέγκιερι.
Ο Φράνκο Κοστάνσο δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ενώ ο Μπαλάς Μέγκιερι πήρε το "βάπτισμα του πυρός" για φέτος, όταν κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε μια απαιτητική έδρα όπως το "Σιγκναλ Ιντούνα Παρκ" και, ομολογουμένως, τα πήγε πολύ καλά απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρά την ήττα.
Μετά την αποπομπή του Αργεντινού γκολκίπερ από την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στην κυκλοφορία έχουν αρχίσει και βγαίνουν διάφορα σενάρια είτε περί ενδιαφέροντος της ομάδας για συγκεκριμένους τερματοφύλακες είτε περί αναζήτησης του "αντί- Κοστάνσο", γενικότερα.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, αφού είναι αποφασισμένοι να πιστέψουν στο πρόσωπο του Μπαλάς Μέγκιερι και να τον στηρίξουν για όσο χρειαστεί. Όπως χαρακτηριστικά λένε κύκλοι στην πλατεία Αλεξάνδρας:

"Δεν είμαστε σε διαδικασία εύρεσης νέου τερματοφύλακα. Θέλουμε να δούμε πρώτα τον Μέγκιερι, να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και γι' αυτόν και μετά θα αποφασίσουμε. Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα είναι ακόμα μακριά".

Στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ είναι πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση του Ούγγρου στο ματς της 4ης αγωνιστικής του Champions League με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία και θέλουν να δουν τον Μέγκιερι σε μια σειρά αγώνων, χωρίς να του φορτώσουν επιπλέον άγχος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου