ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

3 XΡΟΝΙΑ ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ (video+photos)

3 XΡΟΝΙΑ ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ (video+photos)

24/12/2011




Φιλες και φιλοι ευχομαι απο καρδιας σε ολες και ολους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ !!!!!
Η χτεσινη ερυθρολευκη εορταστικη τηλεοπτικη εκπομπη για τα τρια χρονια ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ειχε πολυ μεγαλη επιτυχια...καλεσμενος της εκπομπης ο Γραμματεας των Βετερανων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΑΣ οπου με τον μοναδικο δικο του αφηγηματικο λογο μας ταξιδεψε κυριολεκτικα στο ερυθρολευκο συμπαν με τις ερυθρολευκες ιστοριες  του απο την ενδοξη και μεγαλειωδη ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...


Χαρμα οφθαλμων και ωτων ο αγαπημενος φιλος δικος μου οσο και του ALEX WEB RADIO/TV οπου συνεπηρε ολους τους φιλους της εκπομπης ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ με τις αφηγησεις του για την μεγαλη κοινη μας λατρεια...τον ΘΡΥΛΟ μας!!!!


Ολοι οσοι παρακολουθησαν την εκπομπη πραγματικα το ευχαριστηθηκαν απο καρδιας και τα μυνηματα ερχονταν βροχηδον στο ερυθρολευκο chat του σταθμου.


Μας εδωσε για καλα να καταλαβουμε ποσο σημαντικο ειναι το φιλανθρωπικο εργο των Βετερανων του ΘΡΥΛΟΥκαι βεβαια δεν ελειψαν και οι αποκλειστικες ειδησεις για τον ALEX WEB RADIO/TV....κατι που παντα κανει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΑΣ οποτε βρισκεται στο studio μας...
Πρωτη ειδηση....για τον αγωνα που θα γινει στο Καραισκακη μεταξυ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ τον αφελφο μας απο την ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ για να καλυφθουν τα υπολοιπα εξοδα νοσηλειας του αλλα και για την αποθεραπεια του μολις επιστρεψει με το καλο στον Πειραια.
Μια κινηση πραγματικα αξιολογη που μονο ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μπορουσε να κανει.
Η δευτερη ειδηση μας αφησε  κυριολεκτικα αφωνους ..και εμενα αλλα και τους φιλους που βρισκονταν αυτην την υπεροχη βραδυα στο STUDIO αλλα και ολους οσους παρακολουθουσαν την εκπομπη...ο λογος για την δημιουργια CHAMPIONS LEGUE BΕΤΕΡΑΝΩΝ απο ολη την ΕΥΡΩΠΗ!!!
Μια ιδεα του ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ οπου εχει γινει αποδεκτη και απο αλλες Ευρωπαικες ομαδες...οπως η ΑΡΣΕΝΑΛ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και πολλες αλλες..
μια πραγματικα εξαισια ιδεα και πρωτοβουλια οπου ετσι και συμβει στην πραγματικοτητα θα μας κανει να τα χασουμε βλεποντας ξανα ολους τους μεγαλους ποδοσφαιριστες του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ να κλωτσανε μπρος στα ματια μας ξανα το τοπι χαριζοντας μας υπεροχο θεαμα αλλα και να μας γυριζουν πισω στο χρονο με τις υπεροχες αναμηνησεις που εχουμε απο τοσο μεγαλους και πρωτοκλασατους ποδοσφαιριστες !!!

Και βεβαια δεν σταματαμε εδω...οσον αφορα την συνεργασια του ALEX WEB RADIO/TV με τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ..θα πρεπει να περιμενετε παρα πολα αυτην την χρονια...πολλοι ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα επισκεφτουν την εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ και θα μας καταπληξουν με τις υπεροχες ιστοριες τους απο την ΕΝΔΟΞΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Επισης εγινε αποδεκτη απο τον ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ στον αερα η προσκληση για την κοπη της πιτας και τον αποκριατικο χορο της ΠΕΦΟ ΣΙΦΝΟΥ στις 28/1/2012 οπου θα προσπαθησω να ειμαι και εγω εκει αφου το εχω υποσχεθει στον Προεδρο της ΠΕΦΟ και φιλο μου Γιαννη Καλογηρου και στον επισης φιλο μου Αντιπροεδρο Γιαννη Λεμονη .

Ενα μεγαλο EΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο εμενα στην ΠΕΦΟ ΣΙΦΝΟΥ για την συμετοχη και στηριξη για ολα αυτα τα χρονια της εκπομπης αλλα και για την χτεσινη τουρτα που μας εστειλαν με την εξαιρετικη αφιερωση...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ALEX WEB RADIO/TV...
 
 Καλεσμενοι στο studio ηταν...η φιλη μου και συνεργατιδα RED SWSW



η καλη μου φιλη ΡΕΝΑ ΣΕΡΕΝΑΤΑ,

ο φιλος και συνεργατης ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ,

και ο νεος φιλος και συνεργατης ο Λαμπρος οπου με το ψευδωνυμο LAMBET απο την νεα χρονια θα σας ενημερωνει για ολα οσα αφορουν το στοιχημα με τις προβλεψεις του μεσα απο το BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV αλλα και με την ζωντανη τηλεοπτικη εκπομπη απο την νεα εφαρμογη του ALEX WEB RADIO.BET TV...


o LAMBET θα σας κρατα συντροφια και θα σας ενημερωνει ζωντανα κατα την διαρκεια των αγωνων και θα σας ενημερωνει για οσα θα συμβαινουν , τα LIVE SCORE, τα προγνωστικα του και τις προβλεψεις του...ολα αυτα σε λιγες ημερες για τους φιλους του στοιχηματος.
Κλεινοντας... θελω να σας ευχαριστησω ολους και ολες και να υποσχεθω πως την τεταρτη χρονια του ALEX WEB RADIO/TV και της ραδιο-τηλεοπτικης ερυθρολευκης εκπομπης ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ εγω και οι συνεργατες του σταθμου θα κανουμε οτι ειναι δυνατον για την καθημερινη σας αθλητικη ενημερωση, εγκυρα και εγκαιρα , ερυθρολευκα και οπαδικα με ολες τις ειδησεις που αφορουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αλλα και το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΜΠΑΣΚΕΤ κλπ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΥΑ...








 ΔΕΙΤΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Watch live streaming video from alexwebradio at livestream.com




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Σας ευχομαι απο καρδιας να ειστε ολοι καλα με υγεια ευτυχια αγαπη πολλα λεφτα, ερυθρολευκες επιτυχιες για την ομαδα μας και οτι αλλο επιθυμειτε να γινη πραγματικοτητα το 2012 !!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ !!!
ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ...ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου