ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι ενέργειες Ολυμπιακού προς την UEFA, για το αποτέλεσμα στο Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι ενέργειες Ολυμπιακού προς την UEFA, για το αποτέλεσμα στο Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ!

21/12/2011
Ο αγώνας Ολυμπιακός-Άρσεναλ έχει λήξει και άπαντες στο “Γ. Καραϊσκάκης” κοιτούν τα matrix του γηπέδου, περιμένοντας τη λήξη του αγώνα Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ. Ο Βαλμπουενά έχει σημειώσει το 2-3 και κανείς δε μπορεί να πειστεί για τη…φυσικότητα της ανατροπής ενός αποτελέσματος, σαν κι αυτό.
ΤΖΕΜΠΟΥΡΟ Ολυμπιακός χάνει, με τη λήξη του αγώνα στη Γερμανία, την πρόκριση στους “16” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και βιώνει την απόλυτη αδικία, με παράπλευρες οικονομικές και άλλου είδους απώλειες.
Το olympiacos24.gr ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ σήμερα την αστραπιαία κίνηση του διευθύνοντος συμβούλου του, κ. Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος απέστειλε επιστολή στην UEFA, εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την οποία εξέφραζε την απορία του για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της λήξης του αγώνα στο Ντόρτμουντ.
Στην επιστολή Βρέντζου, η απάντηση έφτασε από τον γενικό διευθυντή διοργανώσεων της UEFA Τζόρτζιο Μαρκέτι, ο οποίος στα γραφόμενα του, αφού υποστήριξε ότι οι τραυματισμοί μεγάλης σοβαρότητας που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαν ως αποτέλεσμα ο αγώνας στη Γερμανία να καθυστερήσει να ολοκληρωθεί.
Ο Μαρκέτι αναφέρει την ευαισθησία της UEFA σε τέτοιους είδους ζητήματα, προκειμένου να μην υπάρχουν υπόνοιες σε κανένα ματς   της δοργανωσης. Στο τέλος μάλιστα, ευχήθηκε και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις…

 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου