ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας οι ερυθρόλευκοι

Στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας οι ερυθρόλευκοι

Στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας βρέθηκαν οι Μιραλάς, Χολέμπας, Μανιάτης και Φετφατζίδης, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση εκ μέρους του Ολυμπιακού. "Χαιρόμαστε που βοηθάμε", είπαν.
Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/12), τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι Κέβιν Μιραλάς, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης και Χοσέ Χολέμπας, έδωσαν το παρών στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας, εκπροσωπώντας την ομάδα.
Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν μείνει εκτός αποστολής από το ματς Κυπέλλου με τον Πιερικό, πήγαν στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας με σκοπό να το ενισχύσουν οικονομικά, δίνοντας ένα ποσό εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μία ευαίσθητη κίνηση από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο ενίσχυσαν τους συνανθρώπους τους, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Ο πάτερ Δημήτριος αρχικά καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους ευχαρίστησε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, για το μεγάλο κοινωνικό του έργο, αλλά και για το γεγονός πως βοηθάει συνεχώς, παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Ο πάτερ Δημήτριος, είπε: "Ελπίζω και ευχόμαστε ο Ολυμπιακός να μη σταματήσει ποτέ να βοηθάει τον κόσμο που έχει μεγάλη ανάγκη και να δείχνει πάντα το περίφημο κοινωνικό του πρόσωπο. Έτσι όπως κάνει πάντα. Διότι αυτές οι κινήσεις, ειδικά στις μέρες μας, σπανίζουν".

Ο Γιάννης Μανιάτης, στη συνέχεια, παρέδωσε μία επιταγή ύψους 3.000 ευρώ στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας, ενώ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μοίρασαν φαγητό σε ανθρώπους, με τον κόσμο να τους ευχαριστεί, να τους χαιρετάει, να τους μιλάει, ζητώντας τους, παράλληλα, και αυτόγραφα.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, σχολιάζοντας τα εξής: "Νιώθουμε χαρά και ταυτόχρονα λύπη. Χαρά γιατί μπορούμε να βοηθάμε αυτό το κόσμο και λύπη γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη. Εμείς οι ίδιοι αλλά και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όσο μπορούμε τον κόσμο και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές ειδικά μέσα από το γήπεδο!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου