ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Οκτώ αγωνιστικές στον Σουάρες!

Οκτώ αγωνιστικές στον Σουάρες!

20/12/2011

Βαρύτατη, όπως αναμενόταν, ήταν η «καμπάνα» της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας στον Λουίς Σουάρες! Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με ποινή οκτώ αγωνιστικών και πρόστιμο 40.000 λιρών για την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης στον Πατρίς Εβρά κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη 15η Οκτωβρίου!

Η αρμόδια αρχή, στην οποία παραπέμφθηκε η υπόθεση του Λουίς Σουάρες, διενήργησε έρευνα στο περιστατικό από τις 14 μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου. Όπως ανακοίνωσε, τα στοιχεία που είχε συλλέξει και οι καταθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση, αποδεικνύουν την ενοχή του διεθνούς φορ.

Εντός των επόμενων ημερών, η Λίβερπουλ και ο ποδοσφαιριστής θα λάβουν το σκεπτικό της απόφασης, που θα περιλαμβάνει το αποτέλεσμα που εξήχθη από την έρευνα, τους λόγους που οδήγησαν στην επιβολή της ποινής και φυσικά, την αιτιολογία για το μέγεθος της τιμωρίας.

Ο Λουίς Σουάρες έχει διορία 14 ημερών για να ασκήσει έφεση στην «καμπάνα» της FA, από τη στιγμή που θα πάρει το σκεπτικό.

Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί και η υπόθεση της κατηγορίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς με την οποία χρεώθηκε ο Ουρουγουανός επιθετικός, μετά την άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της Φούλαμ, στο ματς του «Craven Cottage», στις 5 Δεκεμβρίου!

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου