ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

 O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...ΑΣΕ ΜΙΣΤΕΡ ΓΓΑ....ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ....

 

STOP Μπιτσαξή στις «πράσινες» εκδρομές

22/12/2011 Έγγραφο στην αστυνομία που ζητάει την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο για την επόμενη αγωνιστική της Superleague, απέστειλε Πάνος Μπιτσαξής.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, υποστήριξε πως η επίθεση στον Καλόπουλο ήταν από οπαδούς του «τριφυλλιού» και πάνω σε αυτή την σκέψη του, στηρίχθηκε και η βάση του κειμένου του.

Δυσφορία στις τάξεις της ΠΑΕ, μια και αυτό έχει ξαναγίνει.

Αναλυτικά, το έγγραφο του Μπιτσαξή στην Αστυνομία:

«Στις 20/12/2011 τριάντα «οπαδοί» του Παναθηναϊκού, προφανώς μετακινούμενοι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αγροτικού Αστέρα – Παναθηναϊκού, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου Κατερίνης κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλου μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Ποντίων – ΠΑΕ Sκoda Ξάνθης φορώντας κράνη, κουκούλες και μάσκες, κρατώντας στα χέρια ξύλινα ρόπαλα και σπρέι, με εμφανή στόχο τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Στα οχήματα που τους μετέφεραν, βρέθηκαν αντικείμενα πρόσφορα για την διάπραξη εγκλημάτων βίας στα γήπεδα, ανεξάρτητα από τον νομικό χαρακτηρισμό, που προσιδιάζει στην κατοχή των αντικειμένων αυτών. Η μελέτη του περιστατικού αυτού καταδεικνύει, χωρίς ανάγκη ειδικής επιχειρηματολογίας, ότι οι δράστες κινήθηκαν οργανωμένα, με συναπόφαση να προκαλέσουν επεισόδια. Η εγκληματική αυτή ενέργεια και το γεγονός, ότι επιχείρησαν να διαταράξουν αθλητική συνάντηση άσχετη με την οπαδική τους προτίμηση, ιδιοποιούμενοι αυτογνωμόνως ρόλο «τιμωρού» συγκεκριμένου διαιτητή, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα από κάθε άποψη.

Εν όψει των παραπάνω γεγονότων εκτιμώ ότι πρέπει να απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση και η διάθεση εισιτηρίων σύμφωνα με το άρθρο 41 Γ παρ. 4 και το άρθρο 41 Δ παρ. 6 του Ν2725/99 στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, που πρόκειται να διεξαχθεί στο Αγρίνιο στις 4 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 17.15. Η απαγόρευση έχει ως πρόδηλη βάση την ανάγκη διαφύλαξης της δημόσιας τάξης.
Παρακαλώ, να εκφράσετε την γνώμη σας για το παραπάνω θέμα, σύμφωνα με το άρθρο 41 Δ παράγραφος 4 του Ν2725/99».
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου