ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Θεμέλια στην …πολιτεία των «πολιτών»

Θεμέλια στην …πολιτεία των «πολιτών»

22/12/2011
Θεμέλια στην …πολιτεία των «πολιτών»
Το «πράσινο φως» άναψε το δημοτικό συμβούλιο του Μάντσεστερ για το μεγαλεπήβολο σχέδιο της Μάντσεστερ Σίτι για την …πολιτεία ποδοσφαίρου που θέλει να δημιουργήσει. Οι εργασίες για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της ομάδας και των εγκαταστάσεων των ακαδημιών θα αρχίσουν άμεσα.

Η Σίτι είχε ανακοινώσει το Σεπτέμβριο τα σχέδια για την «πολιτεία» ποδοσφαίρου που θέλει να δημιουργήσει σε κοντινή από το «Ίτιχαντ» απόσταση.

Πλέον, ο δρόμος άνοιξε, αφού το δημοτικό συμβούλιο της πόλης έδωσε την έγκριση του. Μάλιστα, ο Δήμος δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν και συγκεκριμένες τροποποιήσεις στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην περιοχή που θα ανεγερθεί το συγκρότημα των «πολιτών».

Υπενθυμίζεται ότι η έκταση που θα καλύπτουν οι νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου θα ξεπερνά τα 80 στρέμματα και θα περιλαμβάνει 17 γήπεδα ποδοσφαίρου, όπως και ένα γήπεδο για τα παιχνίδια των ακαδημιών, χωρητικότητας 7.000 θέσεων. Μάλιστα, το «Ίτιχαντ» θα συνδέεται με το νέο προπονητικό κέντρο του συλλόγου με γέφυρα η οποία θα κατασκευαστεί όταν ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου