ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

«Θα μείνει»

«Θα μείνει»

23/12/2011
«Θα μείνει» 
Παρά την διαφορά ανάμεσα στα χρήματα που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός και αυτά που ζητάει ο μάνατζερ του Σιμάο χθες εξέφραζε την πεποίθησή του ότι όλα θα πάνε καλά και ο παίκτης θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα.

«Η αίσθησή μου είναι πως θα τα βρούμε με τον Παναθηναϊκό. Θα ικανοποιηθεί ο Σιμάο και θα μείνει», ήταν τα λόγια που Περάλτα σε άτομα του περιβάλλοντός του σχετικά με το μέλλον του Μοζαμβικανού μέσοαμυντικού στο τριφύλλι.

Πάντως , βάσει των όσων συμβαίνουν στα διοικητικά της ομάδας, το επέλθει συμφωνία μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της διοίκησης είναι κάτι που δεν πρέπει να αναμένεται αυτό το χρονικό διάστημα αλλά αφού πρώτα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους υποψήφιους επενδυτές.

Από την στιγμή που υπάρξει η θετική εξέλιξη και γίνει η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ και φυσικά μπουν και τα 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Σιμάο, με την πλευρά της διοίκησης να κάνει μια πρόταση η οποία θα ικανοποιεί τον παίκτη.

Εάν δεν υπάρξουν οι θετικές εξελίξεις, τότε, αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση με τον μάνατζερ του Σιμάο στην οποία θα του γίνει και πάλι μια πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου