ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τελειώνει ο Κοστάνσο

Τελειώνει ο Κοστάνσο

Ξένο σώμα θα πρέπει να θεωρείται για τον Ολυμπιακό, ο Φράνκο Κοστάνσο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να λύσουν την συνεργασία τους με τον Αργεντινό. Ποια είναι η αποζημίωση που ο αξιώνει ο λάτιν γκολκίπερ και πόσα του δίνει ο Ολυμπιακός.
Ο 31χρονος πορτιέρο ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με στόχο να καλύψει το κενό του Αντώνη Νικοπολίδη.
Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες αποδοχές του να αγγίζουν τις 700.000 ευρώ, δείγμα του ότι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν σίγουροι για την αξία και τις ικανότητες του.

Ο πρώην, όμως, αρχηγός της Βασιλείας δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι στηρίχτηκε όσο λίγοι από τον προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τα λάθη στους αγώνες που έλαβε μέρος, ήταν διαδοχικά και έτσι υπό τον κίνδυνο, η ομάδα να χάσει έδαφος στην διεκδίκηση του τίτλου, αντικαταστήθηκε από το νεαρό Μέγκιερι.

Στο πλαίσιο αυτό, οι διοικούντες την ΠΑΕ, κατόπιν συνεννόησης με τον τεχνικό των ερυθρολεύκων, έχουν αποφασίσει να λύσουν την συνεργασία τους με τον Κοστάνσο.

Οι πρώτες επαφές έχουν, ήδη γίνει με τον Αργεντινό να αξιώνει 1.500.000 ευρώ ως αποζημίωση. Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές του προσφέρουν περίπου 450.000 ευρώ, με τον λάτιν, όμως, να "κλωτσάει".

Η διαφορά είναι μεγάλη, ωστόσο στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Κοστάνσο θα αποτελέσει παρελθόν.

Να σημειώσουμε ότι, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και επέλθει το διαζύγιο ανάμεσα στον παίκτη και τους Πειραιώτες, τότε το θα αποκτηθεί άλλος γκολκίπερ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου