ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ζήτησε επιθετικό, αλλά…

Ζήτησε επιθετικό, αλλά…

24/12/2011
Ζήτησε επιθετικό, αλλά… 
Την απόκτηση ενός επιθετικού υπό δύο προϋποθέσεις ζήτησε ο Νίκος Κωστένογλου στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Άρναν Γκρέταρσον στα Σπάτα.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», η πρώτη είναι να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ της ΑΕΚ και η δεύτερη αν υπάρξει κάποια πώληση παίκτη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που φαίνεται ότι υπάρχουν πιθανότητες να πουληθεί τον Ιανουαρίου είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Έβερτον. Πάντως, ο 41χρονος προπονητής τόνισε ότι αν η διοίκηση καταφέρει να κάνει κάποια μεταγραφή αυτή πρέπει να είναι του επιθετικού.

Τελικά θα υπάρξει απαρτία

Την προσεχή Τετάρτη (28/12) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν κάποιες αρνητικές εκτιμήσεις όσον αφορά την απαρτία που χρειάζεται να υπάρχει από τους μετόχους της ομάδας. Ωστόσο, ο Σταύρος Αδαμίδης θα εκπροσωπήσει τον Νίκο Νοτιά, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν στις τάξεις των Supporters και της Ερασιτεχνικής.

Όλα δείχνουν ότι πάνω από το 70% των μετοχών θα είναι ενεργό και θα γίνει κανονικά η ΓΣ στα Σπάτα. Φήμες αναφέρουν ότι στη Συνέλευση θα γίνει κουβέντα για επικείμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίο και η τιμή της μετοχής θα φτάσει το 1,2 ευρώ.

Παράλληλα, θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά ο Γιάννης Βλάχος, ο οποίος θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην «Ένωση» και εκείνος με την πλευρά του τον υποψήφιο επενδυτή που εκπροσωπεί.

  Την προσεχή Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι πήραν κάποιες μέρες άδεια από τον Νίκο Κωστένογλου. Μοναδική εξαίρεση είναι οι ποδοσφαιριστές (Βάργκας, Κάλα, Χοσέ Κάρλος) που ταξίδεψαν στο εξωτερικό και θα επιστρέψουν την Τετάρτη στις προπονήσεις.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου