ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Βοϊβοντίνα και Ερυθρός Αστέρας για Κατάι

Βοϊβοντίνα και Ερυθρός Αστέρας για Κατάι

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Κατάι δανεικό στον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Σέρβος χαφ δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην Κρητική ομάδα. ΜΜΕ από την Σερβία θέλουν τον παίκτη να βρίσκεται στο στόχαστρο των Βοϊβοντίνα και Ερυθρού Αστέρα, με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί την επιστροφή του στην πρώην ομάδα του.
Λιούμπομιρ Φέισα, Πέταρ Γκρμπιτς και Αλεξάνταρ Κατάι ήταν τα ψώνια του Ολυμπιακού από την σερβική αγορά το περασμένο καλοκαίρι, με την θερμή εισήγηση και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Κι αν ο πρώτος κέρδισε σχεδόν αμέσως την εμπιστοσύνη του Βαλβέρδε, οι άλλοι δύο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να παραχωρηθούν δανεικοί, ο Γκρμπιτς στον Λεβαδειακό και ο Κατάι στον ΟΦΗ. Ο Μαυροβούνιος αγωνίζεται με την ομάδα της Λιβαδειάς, αντίθετα με τον Σέρβο που δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής ούτε στην Κρήτη. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σε σερβικά ΜΜΕ που κάνουν λόγω για μετακίνηση του παίκτη σε Βοϊβοντίνα ή Ερυθρό Αστέρα. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "www.danas.rs" σε άρθρο της αναφέρει τα εξής: "Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι παραδέχτηκε πως δεν υπολογίζει στον Μέντες, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, ακόμη κι αν ο ποδοσφαιριστής αποτύχει να βρει ένα σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Οι Κροάτες αναφέρουν πως ο Προσινέτσκι είναι ευχαριστημένος με τις προσθήκες των Μλαντένοβιτς, Μιλιβόγεβιτς και Πέροβιτς και ελπίζει στην άφιξη του Μαξίμοβιτς από την Σλόμποντε Κασάλιτσα. Είναι πιθανό οι ερυθρόλευκοι (σ.σ. Ερυθρός Αστέρας) να φέρουν πίσω και τον Τόσιτς, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσουν δανεικό και τον Κατάι από τον Ολυμπιακό".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η "www.sportal.rs", η οποία υποστηρίζει πως ο Ερυθρός Αστέρας θα μπορούσε να κερδίσει τον Κατάι από την Βοϊβοντίνα με την βοήθεια του Ντάρκο Κοβάσεβιτς:

"Ο Αλεξάνταρ Κατάι υπέγραψε τον Ιούνιο του 2011 τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά λόγω του σκληρού ανταγωνισμού μετακόμισε στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού. Ο ποδοσφαιριστής ψάχνει για ένα νέο περιβάλλον όπου θα μπορεί να αγωνίζεται και να μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην Εθνική Σερβίας. Η Βοϊβοντίνα είναι η πρώτη που ενδιαφέρθηκε, με τον Ερυθρό Αστέρα να ακολουθεί. Οι δύο σύλλογοι θέλουν να αποκτήσουν δανεικό τον Κατάι. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και σε 2-3 ημέρες θα υπάρχουν νεότερα, σύμφωνα με την πηγή του Sportal.rs. Ο Κατάι έγινε γνωστός στο σερβικό κοινό από την Βοϊβοντίνα και είναι λογικό να επιστρέψει στο Νόβι Σαντ. Ωστόσο ρόλο - κλειδί στην υπόθεση για τον Ερυθρό Αστέρα μπορεί να παίξει ο πρώην στράικερ της σερβικής ομάδας και τώρα Αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς".

Και η "www.mondo.rs" ασχολείται με το θέμα και μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του Κατάι:

"O 20χρονος μέσος μετακόμισε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και στη συνέχεια πήγε δανεικός στην Κρήτη και τον ΟΦΗ, όπου δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Η Βοίβοντίνα φαίνεται έτοιμοι να πάρει πίσω τον Κατάι με τη μορφή δανεισμού από την ελληνική ομάδα", αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα και στη συνέχεια υπάρχουν οι δηλώσεις του Κατάι: "Αναρωτιέμαι για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, καθώς έχω πενταετές συμβόλαιο και η τελική απόφαση ανήκει στην ομάδα μου. Με ανησυχεί γιατί δεν θέλω τον μισό χρόνο να βρίσκομαι αλλού και να μην παίζω. Θα καλωσόριζα μια επιστροφή μου στη Βοϊβοντίνα, όπου βέβαια κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί μια θέση στην βασική ενδεκάδα. Στην Κρήτη πίστευα πως θα έχω μια ευκαιρία και γι΄αυτό πήγα στον ΟΦΗ, αλλά έχω παίξει μόλις σε δύο ματς".

Στο άρθρο της σερβικής ιστοσελίδας αναφέρεται το ενδιαφέρον και του Ερυθρού Αστέρα για τον παίκτη και η  πεποίθηση των ανθρώπων του πως ο Κοβάσεβιτς θα έδινε το "πράσινο φως" για την μετακίνηση του παίκτη στον Αστέρα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου