ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Υπόκλιση στη «βασίλισσα»!

Υπόκλιση στη «βασίλισσα»!

20/12/2011
Υπόκλιση στη «βασίλισσα»!
Τι κι αν δεν έπαιζαν ο Ρονάλντο, ο Ιγκουαΐν, ο Ντι Μαρία, ο Αλόνσο… Η Ρεάλ για δεύτερο ματς δε βρήκε αντίσταση από την Πονφερνατίνα, επικράτησε 5-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προέβη σε αρκετές αλλαγές στην 11άδα, πατώντας και στο 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά τα «δεύτερα» τον έβγαλαν «ασπροπρόσωπο», αφού «σκόρπισαν» την ομάδα της τρίτης κατηγορίας στους πέντε ανέμους, όσο δηλαδή και τα τέρματα που πέτυχαν.

Ο Καγεχόν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους «μερένγκες» στο 25’, για να έρθει ο Νούρι Σαχίν να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου στο 44’ με το πρώτο του τέρμα με τη λευκή φανέλα.

Η «βασίλισσα» συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο β’ μέρος, με τον Ραφαέλ Βαράν να κάνει το 3-0 στο 49’, πριν ο Ακοράν μειώσει σε 3-1 και «πεισμώσει» τους παίκτες της «βασίλισσας». Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν ο Χοσέλου στο 79’ (στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έχοντας μπει στο γήπεδο μόλις στο προηγούμενο λεπτό) και ο Καγεχόν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Εντυπωσιακό παιχνίδι στη Βαρκελώνη, με την Εσπανιόλ να παίρνει την πρόκριση κόντρα στη Θέλτα με 4-2 (0-0 το πρώτο ματς). Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο άνοιξε το σκορ στο 31’ με τον Βλάντιμιρ Βάις, ενώ ο Άλβαρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 49’. Στο 57’ ο Μάγιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 3-0 για τους Καταλανούς και ουσιαστικά «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι να γλιτώσουν την ήττα. Ο Ροντρίγκεζ μείωσε στο 63’ για τη Θέλτα, αλλά ο Σέρχιο Γκαρσία μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 4-1, πριν ο Ροντρίγκεζ και πάλι διαμορφώσει το τελικό 4-2.

Τέλος, η Μαγιόρκα έκανε μεγάλη ανατροπή στην Αστούριας, αφού νίκησε 2-0 στο Χιχόν την τοπική Σπόρτινγκ και ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16». Ο Μενέντεζ με αυτογκόλ έβαλε από νωρίς (19’) την ομάδα του με την πλάτη στον τοίχο, με τον Ενσουέ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ και να χαρίζει την πρόκριση στους νησιώτες.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου