ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Το λέει η καρδιά του Γκιγκς!

Το λέει η καρδιά του Γκιγκς!

23/12/2011
Το λέει η καρδιά του Γκιγκς!
Τι κι αν πάτησε τα 38 του χρόνια; Τι κι αν άλλοι ποδοσφαιριστές στην ηλικία του θεωρούνται απλά «τελειωμένοι»; Ο Ράιαν Γκιγκς διανύει μια μόνιμη… εφηβεία και ανυπομονεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Ο Ουαλός αστέρας που μετά το ματς με τη Φούλαμ έγινε κάτοχος ακόμη ενός ρεκόρ, καθώς έχει σκοράρει πλέον σε όλες τις αγωνιστικές περιόδους της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ, αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο περισσότερο κι απ’ ότι το έκανε στα νιάτα του και θεωρεί πως έχει ακόμη ένα χρόνο ποδοσφαιρικής καριέρας στο ανώτατο επίπεδο.

Η επιθυμία του για επέκταση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σαφής και έχει ειπωθεί αρκετές φορές, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία και επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα της συνεργασίας του με τον αγαπημένο του σύλλογο.

«Είναι καιρός να καθίσω και να συζητήσω τόσο με τον προπονητή όσο και με τη διοίκηση και να δούμε αν οι ιδέες και οι απόψεις μας ταυτίζονται και μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί. Αυτή την περίοδο αισθάνομαι υπέροχα και απολαμβάνω πράγματα περισσότερο απ’ όσο τα απολάμβανα στο παρελθόν. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Λατρεύω να παίζω ποδόσφαιρο» υποστήριξε ο «γερόλυκος» Ράιαν Γκιγκς.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου