ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Το κοινωνικό πρόσωπο του Θρύλου

Το κοινωνικό πρόσωπο του Θρύλου

20/12/2011
Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και έτσι πρέπει να κάνει ένας σύλλογος πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον μεγαλύτερο της χώρας. Γιατί όταν είσαι εσύ ο ισχυρός τότε είναι που έχεις την ιερή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να βοηθάς τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, τα παιδιά που περνούν δύσκολες ώρες και η παρουσία και μόνο των ινδαλμάτων τους μπορεί να τα γεμίσει χαρά και κουράγιο.

Αυτή είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του Θρύλου στην κοινωνία. Τα πρωταθλήματα και η ωραία μπάλα μερικές φορές πρέπει να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι και πάλι για κάποιους τα πιο δύσκολα (μέχρι τα επόμενα). Γι’ αυτό σε λένε Θρύλο! Γιατί είσαι κοντά στους αδύναμους και τους δίνεις κουράγιο. Γι’ αυτό σε λένε Θρύλο! Γιατί δίνεις χαμόγελο σε παιδιά που δεν μπορούν να χαρούν μια κανονική ζωή γιατί η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Κι αν δεν μπορείς να τα βάλεις με τη μοίρα τότε κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να βοηθήσεις του άλλους. Για να «ανακουφιστούν» -όσο περισσότερο γίνεται- οικονομικά σε μία ΑΘΛΙΑ εποχή για όλους μας! Προσπάθησε να δίνεις ελπίδα σε μικρά παιδιά που κάθε μέρα δίνουν τη δική τους μάχη, τη σημαντικότερη απ’ όλες τις άλλες!

Γι’ αυτό είσαι Θρύλος!

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου του συλλόγου, ανακοινώνει τις επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν από ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σε ιδρύματα που προσφέρουν με το έργο τους γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο.

Τετάρτη 21/12/2011
1. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας μας αποτελούμενη από τους Μιραλάς, Φετφατζίδη, Μανιάτη και Χολέμπας θα επισκεφθεί στις 12:30 το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νικαίας, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Οι ποδοσφαιριστές θα προσφέρουν, εκ μέρους της Διοίκησης, οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια που γίνεται.

2. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Ζαραδούκας, καθώς και εκπρόσωποι της ΕΠΣ Πειραιά θα επισκεφθούν στις 13:30 το «Χαμόγελο του παιδιού» στο Μοσχάτο, στηρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται για τα παιδιά.

Πέμπτη 29/12/2011 – 13:30
1. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στους θαλάμους του. Στην ενέργεια αυτή θα παραστούν και εκπρόσωποι της Διοίκησης.

Τέλος, σε ενέργεια η οποία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες θα παραστούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στις αρχές του νέου χρόνου
».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου