ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η κρίση φέρνει ενδιαφέρουσες «λύσεις»!

Η κρίση φέρνει ενδιαφέρουσες «λύσεις»!

24/12/2011
Η κρίση φέρνει ενδιαφέρουσες «λύσεις»! Ο Σταφυλίδης. (Photo: Action Images)
Έτοιμοι παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ μετά τις αποχωρήσεις του Λεονάρντο και του Ντιέγκο Αρίας, αλλά και τη διαφαινόμενη αποδέσμευση του Τζουλιάνο Σπαντάτσιο. Συγκεκριμένα, ο Λάζλο Μπόλονι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Λεονάρντο, αν και ήταν οικονομική λύση, δεν έδειξε κάτι φοβερό το διάστημα που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ξαφνικά ο Κώστας Σταφυλίδης κλήθηκε να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και έδειξε ότι διαθέτει τις ικανότητες να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Ο 18χρονος μπακ παίζει αρκετά ώριμα για την ηλικία του, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, είναι γρήγορος και αποτελεσματικός στις κινήσεις του.

Και ο Αρίας αποτελεί παρελθόν για τους Θεσσαλονικείς, όμως όλοι στην ομάδα λένε ότι υπάρχει ο Κώστας Παναγιωτούδης. Αρκετοί στον ΠΑΟΚ πιστεύουν τον 17χρονο παίκτη και τον θεωρούν ότι θα είναι μέσος του μέλλοντος στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θυμίζει τον τρόπο που αγωνίζεται ο Πάμπλο Γκαρσία και διαθέτει σπουδαία τεχνική κατάρτιση.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, ακούει στο όνομα Δημήτρης Πέλκας. «Καλός παίκτης, έχει ταλέντο στον δημιουργικό τομέα, ενώ διαθέτει και εκτελεστικές δυνατότητες», αναφέρει το ρεπορτάζ της SportDay. Αν οι «ασπρόμαυροι» καταφέρουν να πάρουν θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, τότε θεωρείται σίγουρο ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου