ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Οι επαφές του Ολυμπιακού με Γιάριτς

Οι επαφές του Ολυμπιακού με Γιάριτς

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό, με τον Μάρκο Γιάριτς να είναι κοντά στους Πειραιώτες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της Σερβίας και της Ελλάδας, ο έμπειρος γκαρντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού.
Ο 33χρονος με ελληνικό διαβατήριο, μετά το πέρασμα του από το ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σιένα δεν έχει καταφέρει να βρει επαγγελματική στέγη, με τον Ολυμπιακό να αποτελεί τεράστια πρόκληση για εκείνον.

Ο Σέρβος έχει προταθεί στους Κυπελλούχους Ελλάδας, με τα ΜΜΕ στην πατρίδα του να αναφέρουν ότι τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Γιάριτς ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι το 1996 και εν συνεχεία ακολούθησαν Φορτιτούτο και Βίρτους Μπολόνια, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μέμφις Γκρίζλις, Ρεάλ Μαδρίτης και Σιένα.

Με δεδομένο ότι, ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνει εκτός δράσης για 20 με 30 μέρες, ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν ακόμη γκαρντ για να καλύψει το κενό του Red Bill με τον Γιάριτς αυτή την στιγμή να φαντάζει ως φαβορί για να καλύψει το κενό του Λαρισαίου.

Να σημειώσουμε ότι, εκτός από γκαρντ, οι Πειραιώτες αναζητούν και ένα ψηλό για να ενισχύσουν την φροντ λάιν τους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου