ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Κάτι παραπάνω από μία φωτογραφία…

Κάτι παραπάνω από μία φωτογραφία…

24/12/2011
Κάτι παραπάνω από μία φωτογραφία…
Μπορεί να μην ξέρουμε το όνομα του αγοριού, όμως η φωτογραφία του έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Τέτοιες μέρες τα περισσότερα παιδιά δέχονται δώρα από τους συγγενείς τους, όμως αυτό συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της διαβίωσης.

Το συγκεκριμένο παιδί πηγαίνει κάθε χρόνο σε ένα χώρο υγειονομικής ταφής, ο οποίος βρίσκεται σε ένα προάστιο της Γκάνας και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος από τα τοξικά αέρια που υπάρχουν στην περιοχή.

Αν και το αγόρι φαίνεται ότι κρατάει μία τηλεόραση, η φαντασία δημιουργεί μια όμορφη εικόνα: πως πρόκειται για έναν αθλητή που σηκώνει κάποιο τρόπαιο.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία θεωρείται φαβορί να αναδειχθεί «η φωτογραφία της χρονιάς» από την UNICEF! Το αγόρι φοράει μία εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, η οποία διέθετε πριν από λίγα χρόνια περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Το «κάτι παραπάνω από έναν σύλλογο», το οποίο είναι το μότο των Καταλανών, μπορεί να παραφραστεί και να γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση: «κάτι παραπάνω από μία φωτογραφία»!
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου