ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Ο κόσμος θέλει Βιεϊρίνια

Ο κόσμος θέλει Βιεϊρίνια

Τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θέλει να δει στα ερυθρόλευκα τον Γενάρη, ο κόσμος του Ολυμπιακού. Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του RedPlanet.gr.
Για μερικές ώρες στην θέση του προέδρου του Ολυμπιακού, ζήτησε από τους αναγνώστες του να μπουν ο "Κόκκινος Πλανήτης".
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και περισσότερα από 160 μηνύματα ήταν αρκετά για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με το ποιον θα ήθελαν να δουν τον Γενάρη με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο εκλεκτός, λοιπόν, του λαού Θρύλου είναι ο περιφερειακός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Οι αναγνώστες του RedPlanet.gr, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουν τον Πορτογάλο, ως τον ιδανικό για να πλαισιώσει επιθετικά τους Κέβιν Μιραλάς και Ραφίκ Τζεμπούρ.

Αυτή την τριάδα, επιθυμούν μπροστά οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι δεν δείχνουν να προβληματίζονται ούτε από το γεγονός πως ο παίκτης, εφόσον αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, καθώς έλαβε μέρος με τον ΠΑΟΚ στην φάση των ομίλων, της ίδιας διοργάνωσης.

Δεύτερος με τεράστια διαφορά στις προτιμήσεις του κόσμου του Ολυμπιακού, έρχεται ο Φερνάντο Μπελούτσι.

Ο Αργεντινός, ο οποίος αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής έχει συμπεριληφθεί σε κάποια σχόλια αναγνωστών, αλλά όπως φαίνεται ο κόσμος βλέπει πως η ομάδα χρειάζεται περισσότερο έναν παίκτη από τα δεξιά με τον Πορτογάλο να είναι ο διακαής του πόθος.      

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου