ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ατομικό ο Τζεμπούρ εξαιτίας ενοχλήσεων στην γάμπα

Ατομικό ο Τζεμπούρ εξαιτίας ενοχλήσεων στην γάμπα

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (22/8) στο Ρέντη για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ατομικό ο Τζεμπούρ με ενοχλήσεις στη γάμπα, δεν ανησυχεί το ιατρικό τιμ. Βελτίωση παρουσιάζει ο Τάτος, συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης ο Αβραάμ.
Την Βέροια αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή το βράδυ (26/8, 21:30) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού με τους νεοφώτιστους στην Super League, με την προπόνηση της Τετάρτης (22/8) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος εξαιτίας ενοχλήσεων στην γάμπα ακολούθησε ατομικό πρόβλημα, με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να μην ανησυχεί, υπολογίζοντας πως ο Αλγερινός επιθετικός θα προπονηθεί κανονικά το απόγευμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ανδρέας Τάτος, η κατάσταση του οποίου παρουσιάζει βελτίωση. Παράλληλα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες εξαιτίας του τραυματισμού του στους χιαστούς του δεξιού ποδιού.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εντείνουν την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Βέροια.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν και το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπου συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης κόντρα στη Βέροια, την προσεχή Κυριακή το βράδυ.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ έκανε ασκήσεις και στο γυμναστήριο. Αιτία ήταν μία ενόχληση στη γάμπα, από μία παλαιότερη κάκωση την οποία είχε υποστεί. Η κατάστασή του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το απόγευμα να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Ανδρέα Τάτο, ο νεαρός Έλληνας μέσος ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα με θεραπεία και ατομική εκγύμναση. Η κατάστασή του, μετά το τράβηγμα στη γάμπα, το οποίο είχε υποστεί, δείχνει να βελτιώνεται και θα επανεκτιμηθεί το απόγευμα, αλλά και αύριο. Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου