ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Φιλικό με την Ελβετία η Εθνική

Φιλικό με την Ελβετία η Εθνική 

20/8/2012KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Φιλικό με την Ελβετία η Εθνική 
Την Ελβετία θα υποδεχθεί η Εθνική Ελλάδας σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2013. Η ΕΠΟ ήταν σε επαφή με τους Ελβετούς το τελευταίο διάστημα και συμφώνησε μαζί τους να διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς επί ελληνικού εδάφους.

Η τελευταία φορά που η «γαλανόλευκη» είχε αντιμετωπίσει την ομάδα του Οτμαρ Χίτζφελντ ήταν στη Βασιλεία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, όπου είχαμε ηττηθεί με σκορ 2-0 και τα δύο γκολ ήταν κοντά στη λήξη της αναμέτρησης. Επίσης, η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ είχε κληθεί να αντιμετωπίσει την εχθρική διαιτησία του Ντε Μπλέκερε.

Η Ελβετία παρουσιάζεται αισθητά ενισχυμένη στο χώρο της μεσαία γραμμής, όπου υπάρχουν η αξιόλογη τριπλέτα της Νάπολι (Ινλερ, Μπεχράμι, Τζεμάιλι), ο Ερντάν Σακίρι της Μπάγερν και ο Ζέλσον Φερνάντες της Σπόρτινγκ να πλαισιώνουν τον αρχηγό Μπαρνέτα. Επίσης, ο δεξιός μπακ Λιχτστάινερ αγωνίζεται πλέον στη Γιουβέντους αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της χώρας.

Το συγκεκριμένο φιλικό είναι ένα ενδιαφέρον τεστ για τον Φερνάντο Σάντος εν όψει της συνέχειας που χρειάζεται να έχει η Εθνική στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Εν τω μεταξύ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός πιθανότατα την Παρασκευή ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανακοινώσει τις κλήσεις των «λεγεωναρίων» για τα ματς με Λετονία (7 Σεπτεμβρίου στη Ρίγα) και Λιθουανία (11 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου